مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل خبر داد؛

اسکان بیش از ۶۸ هزار مسافر فرهنگی در مدارس اردبیل تا 13 مرداد امسال

اسکان بیش از ۶۸ هزار مسافر فرهنگی در مدارس اردبیل تا 13 مرداد امسال
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل از پذیرش بیش از ۱۸ هزار و ۹۵۰ خانوار تا روز ۱۳ مردادماه در مدارس مجری طرح اسکان فرهنگیان در سطح استان خبر داد و گفت: این خانوارها شامل ۶۸ هزار و ۲۱۹ نفر مسافر فرهنگی بوده‌اند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سبلان‌ما،احمد ناصری  امروز در حاشیه بازدید از محل اسکان فرهنگپان در اردبیل به خبرنگاران گفت: از آغاز طرح اسکان مسافران فرهنگی در استان مدارس و مراکز مجری این طرح در مناطق 19گانه آموزش و پرورش استان  اردبیل بیش از 18 هزار و 950 خانوار تا روز 13 مردادماه  پذیرش شده اند که این خانوارها شامل 68 هزار و 219 نفر مسافر فرهنگی  است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

وی افزود: مسافران تابستانی پذیرش شده در در مدارس مجری طرح اسکان فرهنگیان در سطح استان اردبیل از استان‌های آذربایجان شرقی، زنجان، گیلان، تهران، اصفهان، لرستان، مازندران، خوزستان و سیستان و بلوچستان بودند.

,

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل تصریح کرد: بیشترین پذیرش مسافران در ناحیه دو اردبیل و در این هفته بیشترین مسافران پذیرش شده از استان تهران بوده‌اند.

,

وی خاطرنشان کرد:  برای خدمات‎دهی مناسب به مسافران تابستانی اسکان یافته در مدارس استان اردبیل و جلب رضایت آنان به صورت مستمر و مدام از  مدارس مجری طرح بازید و نظارت می شود

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه