اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دبیر اجرایی طرح گرنت خبر داد:

تعیین ۳۰۰۰ یورو به عنوان سقف حمایت از ترجمه و انتشار کتب ایرانی

تعیین ۳۰۰۰ یورو به عنوان سقف حمایت از ترجمه و انتشار کتب ایرانی
دبیر اجرایی طرح گرنت از موافقت معاون امور فرهنگی وزارت ارشاد با تعیین سقف ۳۰۰۰ یورو برای حمایت از ترجمه و انتشار کتاب‌های ایرانی برای عرضه در بازارهای جهانی برای سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ایوب دهقانکار معاون اداره مجامع، تشکل‌ها و فعالیت‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیر اجرایی طرح گرنت (حمایت از ترجمه و انتشار کتاب‌های ایرانی برای عرضه در بازارهای جهانی) در مراسم اختتامیه هشتاد و پنجمین دوره دانش‌افزایی زبان فارسی که شامگاه پنجشنبه (۱۸ مرداد ماه) در بنیاد سعدی برگزار شد، ضمن اشاره به اهداف این طرح، ادبیات معاصر، ادبیات کلاسیک، هنر ایرانی، مطالعات ایرانی و اسلامی و کودک و نوجوان را از جمله اولویت‌های مسئولان این طرح برای ترجمه آثار مربوط و انتشار آنها در بازارهای جهانی ذکر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در ادامه از موافقت معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تعیین سقف ۳۰۰۰ یورو به عنوان حمایت از ترجمه و انتشار کتاب‌های ایرانی برای عرضه در بازارهای جهانی برای سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ خبر داد.

,

دهقانکار که در جمع مدرسان خارجی زبان فارسی سخن می‌گفت، یادآور شد: در قالب این طرح، اجازه‌ای از ناشر یا پدیدآورنده‌ی اثر گرفته خواهد شد و یک ناشر خارجی هم به قرارداد افزوده می‌شود که می‌بایست تضمین دهد کتاب ترجمه شده را در کشور مقصد منتشر کند.

,

دبیر اجرایی طرح گرنت، فرآیند زمانی تعیین شده برای ترجمه آثار به زبان‌های خارجی را دو سال بعد از انعقاد قرارداد با ناشر یا مؤلف ایرانی عنوان کرد و گفت: نحوه پرداخت مبلغ مربوط به حمایت مالی از این کار به این شکل است که در دو مرحله انجام خواهد شد؛ ۲۵ درصد از کل مبلغ بعد از عقد قرارداد با ناشر یا پدیدآورنده ایرانی پرداخت می‌شود و ۷۵ درصد مابقی نیز بعد از اینکه فرآیند ترجمه به اتمام رسید و نسخه‌هایی از اثر به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داده شد، پرداخت می‌شود.

,

 

,

 

,

منبع:مهر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه