اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دبیر قرارگاه امر به معروف و نهی از منکر سپاه فیروزکوه:

مذاکره دوباره با دشمنانی که بدعهد هستند بی فایده است / نجات بخش این کشور مدیریت فقهی است

مذاکره دوباره با دشمنانی که بدعهد هستند بی فایده است / نجات بخش این کشور مدیریت فقهی است
یادواره شهدای روستای آسور با حضور مسئولین اداری، نظامی و انتظامی برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری دیمه نیوز، حجت الاسلام والمسلمین بلباسی، دبیر قرارگاه امر به معروف و نهی از منکر سپاه فیروزکوه بعدازظهر امروز در مراسم یادواره شهدای آسور با اشاره به تاکیدات رهبری به مسئله اقتصاد مقاومتی اذعان داشت: برخی این مسئله را یا به شوخی گرفتند یا به عمد توجهی به این مسئله ندارند؛  امروز به جای این که مسئولین و دست اندرکاران این نظام گره از مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم باز کنند، مردمی که در تمام صحنه ها پا در عرصه گذاشتند و مقاومت و ایستادگی کردند، متاسفانه اسم از مذاکره می کنند؛ مذاکره با کسانی که در برجام به تعهدات خود عمل نکردند؛ مسئولین در برجام نقد دادند و نسیه گرفتند؛ با این حال آیا به تعهدات خود در این شرایط هم عمل کردند؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری دیمه نیوز, پایگاه خبری دیمه نیوز, ،,

وی در ادامه افزود: مذاکره با دشمن بی تعهد که به کمترین تعهدات انسانی پایبند نیست، جایز است؟ مگر مقام معظم رهبری نفرمودند مقاومت هزینه دارد و هزینه تسلیم به مراتب بیشتر از هزینه مقاومت است؟ شما جوانان نسلی همانند حججی ها هستید؛ شما به سازش با دشمنانی این چنین مقید هستید؟ تنها راه استقامت و پیروی از رهبری است.

,

دبیر قرارگاه امر به معروف و نهی از منکر سپاه فیروزکوه با اشاره به مسئولینی که در دانشگاه های غربی تحصیل کرده اند خاطر نشان کرد: از مسئولینی که در کشورهای اروپایی و امریکایی تحصیل کردند جز خیانت چیزی ندیدیم؛ مدیریت این کشور بر پایه ولایت فقیه است؛ نجات بخش این کشور این چنین مدیریتی است؛ رهبری با تمام قدرت در این کشور مظلوم است؛ کسانی که سر سفره انقلاب نشسته اند پیدا و ناپیدا خیانت می کنند.

,

وی در ادامه تصریح کرد: بر سر سفره انقلاب و شهدا نشسته ایم ولی چرا بی وفایی و خیانت می کنیم؟ چرا نمک می خوریم و نمکدان می شکنیم؟ کسانی که به عنوان یاران امام در انقلاب بودند الان چه می کنند؟ فتنه ۸۸ را چه کسانی ایجاد کردند؟ امروز چه کسانی دم از حمایت فتنه گران می زنند؟ امروز تنها راه نجات پیروی از مقام معظم رهبری است؛ باید تابع رهبری و ولایت بود که در طول این ۴۰ سال این انقلاب و نظام را پیش بردند و تنها یک پیچ تاریخی باقی مانده است که با استقامت این پیچ را نیز عبور خواهیم کرد.

,

انتهای پیام/

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه