اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جزییات سنددار شدن مسکن مهر

جزییات سنددار شدن مسکن مهر
دیروز مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس از اقدامات اولیه برای واگذاری عرصه در جهت سنددار کردن واحدهای مسکن مهر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به دنبال آزاد شدن خرید و فروش مسکن مهر در دولت یازدهم و اعطای قراردادهای پنج برگی، روند واگذاری قراردادهای عرصه نیز که زمینه اعطای سند مالکیت محسوب می شود در مسکن مهر آغاز شد. روز ۱۰ مرداد اولین بار این اقدام در هشتگرد صورت گرفت و قرار است در سایر سایت‌های مسکن مهر از جمله پردیس نیز اجرایی شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

روز گذشته مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس در این زمینه به تشریح اولین گام ها درخصوص ملکی ‌کردن عرصه‌های مسکن مهر پرداخت. سعید غفوری اظهار کرد: برای ملکی‌شدن عرصه‌های مسکن مهر طبق جلساتی که با معاون وزیر راه و شهرسازی داشتیم، شرایط ویژه و خاصی را برای مردم در نظر گرفتیم. فعلا به عنوان نمونه‌ای کوچک از محله سبلان فاز ۸ (پروژه امیر ساوالان) آغاز کردیم و قیمت‌گذاری‌ها را انجام دادیم و هرچه سریع‌تر آن را عملیاتی خواهیم کرد.

,

وی ادامه داد: تنها معادل ۳۰ درصد قیمت کارشناسی زمینهای مجاور برای مزایده را برای ملکی‌کردن این بلوکها در نظر گرفتیم که البته این مقدار هم شامل ۴۰ درصد تخفیف شده است. از این رقم نیز ۵۰ درصد به صورت نقد دریافت می شود و مابقی در اقساط بلند مدت ۵ ساله که بهترین شرایط برای اقشار کم درآمد خواهد بود. هر مبلغی که در خصوص ملکی‌کردن از مردم اخذ شود حتما صرف عمران و آبادانی و به خصوص مسائل تکمیل خدمات زیربنایی و روبنایی همین محلات هزینه خواهد شد.

,

مدیرعامل شرکت عمران پردیس هم چنین خاطرنشان کرد: در شهر جدید پردیس ۸۱ هزارواحد مسکن مهر تعریف شده که تا کنون ۲۵ هزار واحد را تحویل داده ایم. ۲۳۳۳ واحد دیگر نیز در فازهای مختلف آماده افتتاح است. این عدد هر روز دارد بزرگتر می شود ولی به این دلیل افتتاح نکردیم که در بعضی بلوکها آسانسور یا سایر تجهیزات آماده نبود. ۲۷۵۴ واحد دیگر هم به عدد قبلی اضافه می شود، بنابراین انشاءالله در شهریورماه بیش از ۵۰۰۰ واحد مسکن مهر را افتتاح می کنیم.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه