logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

استاندار مازندران خبر داد

انتقال مسئولیت تکمیل بیمارستان 205 تختخوابی تنکابن به وزارت بهداشت

انتقال مسئولیت تکمیل بیمارستان 205 تختخوابی تنکابن به وزارت بهداشت
استاندار مازندران درباره وضعیت بیمارستان درحال ساخت تنکابن گفت: از این هفته مسئولیت اجرا و تکمیل این پروژه از وزارت راه و شهرسازی به وزارت بهداشت و درمان منتقل شد که امیدواریم تا سال آینده ساخت بیمارستان ۲۰۵ تختخوابی تنکابن به اتمام رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش بلاغ، محمد اسلامی چهارشنبه شب پس از بازدید پروژه‌های شهرستان تنکابن در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: هدف از این سفر دیدار با مردم و بازدید از پروژه‌های زیرساختی یا فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرستان تنکابن بود که با بررسی وضعیت از سوی مسئولین شهرستان و تعدادی از مدیران کل، از نزدیک مشکلات را دریابیم و به آن رسیدگی کنیم.

وی نکته مهم برای تحقق این هدف را هماهنگی و همکاری دستگاه‌ها برای پیشبرد امور دانست.

استاندار مازندران در خصوص صنعت چای خاطرنشان کرد: چای ایرانی یک ارزش است ما از روزی که در استان مازندران آمدیم به همه دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کردیم تا از چای ایرانی مصرف کنند و کارخانه چای شریعتی یکی از نمونه‌های کیفی استان است که مورد اعتماد ما قرار دارد.

این مسئول اضافه کرد: مردم باید بپذیرند که چای ایرانی ارگانیک و سالم است و مضرات چای خارجی را ندارد.

اسلامی در خصوص وضعیت بیمارستان درحال ساخت تنکابن عنوان کرد: بیمارستان تنکابن را از راه و شهرسازی پیگیری کردیم. پیمانکار می‌گفت پولی ندارد و ما با پیگیری برایشان پول گرفتیم اما در بازدید ماه گذشته بازهم دیدیم که کار تقریباً تعطیل است.

وی افزود: به آخوندی وزیر راه و شهرسازی نامه نوشتیم تا این پروژه را در اختیار استان قرار دهد تا خودمان اجرا کنیم.

استاندار مازندران یادآور شد: به‌رغم مراحل سخت این کار، اما از این هفته مسئولیت اجرا و تکمیل آن از وزارت راه و شهرسازی به وزارت بهداشت و درمان منتقل شد و شرکت تخصصی که زیرساخت‌های بیمارستان‌ها را احداث می‌کند، مسئولیت این بیمارستان را از روزهای آینده بر عهده می‌گیرد.

اسلامی در پایان ابراز امیدواری کرد که تا سال آینده پروژه بیمارستان ۲۰۵ تختخوابی تنکابن به اتمام رسد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه