اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دانا گزارش می دهد؛

روزنامه هایی که دایه مهربان تر از مادر شدند/ از تشبیه مراجع به رضاخان تا تکریم منافقانه برای بهره برداری های سیاسی

روزنامه هایی که دایه مهربان تر از مادر شدند/ از تشبیه مراجع به رضاخان تا تکریم منافقانه برای بهره برداری های سیاسی
روزنامه های زنجیره ای در اقدامی غیر اخلاقی با ماهی گرفتن از آب گل آلود سعی در غبار آلود کردن فضای میان علما و برخی از تجمع کنندگان کردند.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طی روزهای گذشته بعد از تجمع طلاب فیضیه قم و سخنرانی رحیم پور ازغدی، عده ای اقدام به حاشیه سازی برای این تجمع کردند و در همین راستا مراجع تقلید موضع گیری هایی داشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

روزنامه های زنجیره ای در اقدامی غیر اخلاقی با ماهی گرفتن از آب گل آلود سعی در غبار آلود کردن فضای میان علما و برخی از تجمع کنندگان کردند.

,

این روزنامه ها که سابقه توهین به مراجع در آنها زیاد دیده شده است در چرخشی عجیب از موضع های مراجع دفاع کرده اند؛ این رسانه ها امروز به عنوان دلسوزان مراجع وارد عمل شده و در حالی که هر بار حتی از بردن نام آیت الله برای آنها پرهیز می کردند، این بار تیتر خود را با نام مراجع عظام به موضع گیری آنها اختصاص داده اند.

,

 

,

توهین بی سابقه روزنامه جمهوری اسلامی به مراجع تقلید

, توهین بی سابقه روزنامه جمهوری اسلامی به مراجع تقلید, توهین بی سابقه روزنامه جمهوری اسلامی به مراجع تقلید,

اواخر سال گذشته بود که روزنامه جمهوری اسلامی بعد از آنکه دو تن از مراجع تقلید به روحانی در خصوص موضوع نقد معصومین تذکر دادند، اقدام به توهین مراجع تقلید و جایگاه علما شد.

,

این روزنامه در مقاله ای در جملاتی توهین آمیز نوشته است: " حضرات روحانی نباید بدون بررسی و تحقیق درباره سخنی که برای آنها نقل می‌شود، موضعگیری کنند.هدف ما این است که با صمیمیت و دلسوزی به بزرگان روحانیت بگوئیم حفاظت از کیان روحانیت، که وظیفه مهم شماست، ایجاب می‌کند وقت گرانبهایتان را صرف امور مهمی کنید که رابطه مستقیم با همین وظیفه مهم شما دارد. امروز، سرگرم شدن شخصیت‌های سیاسی و روحانی کشور به مسائل فرعی و حاشیه‌ای و غفلت آنها از مسائل اصلی، زمینه را برای اشغال شدن عرصه فکری و اعتقادی مردم توسط دشمنان اسلام و نظام اسلامی فراهم ساخته و آنها در تکاپوی ویران ساختن «پای بست» هستند. در چنین وضعیتی بزرگان روحانیت نباید اجازه بدهند عده‌ای آنها را مشغول «در فکر نقش ایوان» بودن کنند. این را باور بفرمائید که پشت پرده این دعواها که هر روز بر سر یکی از حاشیه‌ها پیش می‌آید، دست‌های آلوده اما بظاهر زیبائی در کارند که اگر درست شناسائیشان کنید خواهید دید به کسانی تعلق دارند که با اصل اسلام و نظام مشکل دارند. حتی آن کسی که در همین ماجرای نقد رئیس‌جمهور را متهم به بیسوادی کرد در دوران دفاع مقدس، رفتن به جبهه را با استناد به مرجع تقلیدش جایز نمی‌دانست! تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل..."

,

توهین روزنامه منتسب به صادق خرازی به آیت الله مصباح یزدی

, توهین روزنامه منتسب به صادق خرازی به آیت الله مصباح یزدی, توهین روزنامه منتسب به صادق خرازی به آیت الله مصباح یزدی,

سال 94 هم روزنامه وقایع اتفاقیه روزنامه نزدیک به حزب ندا نیز در تیتری توهین آمیز در مطلبی با عنوان "جناب ابلیس، استاد تمام فتنه‌گران" سعی کرد با قرار دادن نام ابلیس در کنار تصویر آیت الله مصباح در کنار تیتری نامفهوم، دوگانگی را رقم بزند.

,

این اقدام این روزنامه مورد اعتراض رسانه های زیادی قرار گرفت اما رفتار دوگانه هیأت نظارت بر مطبوعات اینجا هم باعث شد این روزنامه تبرئه شود و به این نکته مهم پرداخته نشود.

,

, ,

توهین بی سابقه روزنامه اعتماد به آیت الله مکارم شیرازی

, توهین بی سابقه روزنامه اعتماد به آیت الله مکارم شیرازی, توهین بی سابقه روزنامه اعتماد به آیت الله مکارم شیرازی,

سال 93 هم بعد از موضع گیری های صریح مراجع تقلید به ویژه "آیت الله مکارم شیرازی" در خصوص ارائه خدمات جدید اینترنتی که مغایر با احکام اسلام است و همچنین پافشاری وزیر ارتباطات بر این موضوع، برخی از رسانه‌های منتسب به دولت و همچنین روزنامه‌های زنجیره‌ای در اقدامی سخیف و بی پروا به توهین به مراجع تقلید رو آوردند.

,

در اقدامی بی سابقه از سوی رسانه ها، روزنامه زنجیره ای "اعتماد" در ستون حرف روز خود با زیر سؤال بردن فتوای آیت الله مکارم در خصوص افزایش پهنای باند و سرعت اینترنت، نوشته است:
«این وضعیت در ایران مسبوق به سابقه است. در گذشته های دور حتی گوجه فرنگی هم تحریم می شد، بعدها بلندگوها را تحریم کردند. رضاشاه چون از سایه خودش می ترسید، هرچند خود را قلدر نشان می داد، در برابر ورود رادیو موضعی سختگیرانه داشت.»

,
,

 

,

چرخش 180 درجه ای زنجیره‌ای ها؛ رنگ عوض کردن اصلاح طلبها برای پیشبرد اهداف سیاسی

, چرخش 180 درجه ای زنجیره‌ای ها؛ رنگ عوض کردن اصلاح طلبها برای پیشبرد اهداف سیاسی, چرخش 180 درجه ای زنجیره‌ای ها؛ رنگ عوض کردن اصلاح طلبها برای پیشبرد اهداف سیاسی,

این روزها زنجیره ای ها به عنوان مدافع علمای دین درآمده اند و سعی در دمیدن بر آتش فتنه ای هستند که یک پلاکارد در حاشیه تجمع طلاب به وجود آورد هستند؛ در شرایطی که عده ای معلوم الحال با تماس با دفاتر علمای قم سعی کردند آنها را تشویق به اعلام موضع علیه رحیم پور ازغدی و سپاه کنند.

,

, ,

 

,

در شرایط فعلی که مشکلات اقتصادی مردم شدت گرفته و مطالبه و دغدغه اصلی رسانه ها باید احقاق حقوق مردم و رفع مشکلات معیشتی باشد، این رسانه اصل و اساس مطالبات طلاب برای بهبود وضعیت معیشتی مردم و احقاق حقوق کارگران هپکو، معدن یورت و ... را نادیده گرفته و به پلاکارد یکی از طلاب پرداخته اند.

,

این پلاکارد به صورت دستنوشته و خارج از برنامه در این تجمع بالاگرفته شده و طبق اطلاعیه طلاب فیضیه، این پلاکارد تنها چنددقیقه بالا گرفته شد و بلافاصله از سوی عوامل اجرایی پایین کشیده شده است. از طرف دیگر صوتی از فرمانده سپاه قم در برنامه منتشر شده که اعلام می کند این شعار حاشیه ساز می شود و پلاکارد صحیح نیست.

,

 

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه