اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نائب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی:

دروغ پردازی های رسانه ای در جهت حفظ مصالح حزبی و مالی است/ضرورت ورود شورای عالی امنیت ملی و سایر نهادهای مربوطه برای رسیدگی

دروغ پردازی های رسانه ای در جهت حفظ مصالح حزبی و مالی است/ضرورت ورود شورای عالی امنیت ملی و سایر نهادهای مربوطه برای رسیدگی
نائب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت : این افراد در جهت حفظ مصالح حزبی ،شخصی ،جناحی و مالی خود قدم برمی دارند و یا در جهت بهره برداری های دیگری که ریشه در مسائل خارجی دارد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یحیی کمالی پور نائب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار راه آرمان در رابطه با دروغ پردازی های رسانه ای در خصوص استفاده ابزاری از زنان ایرانی توسط زائران عراقی اظهار داشت : هر از چند گاهی در کشور ما رسانه ها یک سوژه ای را مطرح می کنند و آن را انتشار وسیع می دهند و معلوم نیست چیزی از آن خبر بیرون آید یا نه .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان, راه آرمان,

وی گفت :  مطمنا اگر موضوعی با این شکل و شمایلی که این رسانه ها بیان کرده اند وجود داشته باشد قابل رسیدگی و پیگیری است ولی  به نظر نمی رسد به آن سبک و سیاق و بزرگ نمایی باشد که این رسانه ها به آن پرداخته اند.

,

سخنگوی مجمع نمایندگان استان کرمان خاطر نشان کرد : ولی در هر حال شورای عالی امنیت ملی و سایر نهادهای مسئول پیگیری ها و بررسی های لازم را انجام خواهند داد و اگر موردی وجود داشته باشد با آن برخورد  می کنند و گرنه در صورت شایعه با افرادی که فضای جامعه را ملتهب می کنند برخورد خواهند کرد.

,

کمالی پور در رابطه با این که ریشه این اخبار کذب در کجاست ؛ توضیح داد :  درصدی از این موارد در جهت افکار افرادی است که این رسانه ها را مدیریت می کنند و غالبا کارهایی را انجام می دهند تا از آب گل آلوده ماهی گرفته و از این فضای ملتهب به خواسته های خود برسند.

,

وی بیان کرد : از سوی دیگر نیز برخی خواسته یا ناخواسته در جهت منافع مجموعه خود کار می کنند و نهایتا وقتی یک خبر از مجموعه ای بیرون می آید و انتشار پیدا می کند نتایج مثبت و منفی دارد که به آن ها بر می گردد.

,

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس در پایان اظهار داشت : این افراد در جهت حفظ مصالح حزبی ،شخصی ،جناحی و مالی خود قدم برمی دارند و یا در جهت بهره برداری های دیگری که ریشه در مسائل خارجی دارد .

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه