نخستین جشنواره عسل طبیعی پارک ملی گلستان در گالیکش برگزار شد + تصویر

نخستین جشنواره عسل طبیعی پارک ملی گلستان در گالیکش برگزار شد + تصویر
برای معرفی عسل جنگلی روستاهای اطراف پارک ملی گلستان و ترغیب اهالی منطقه به زنبورداری علمی و مدرن جشنواره عسل در شهرستان گالیکش برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نیلکوه؛ روستاهای حاشیه جنگل گلستان لبریز از فرصت‌های بکر تولید عسل جنگلی و دیگر فرآورده‌های زنبورعسل است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نیلکوه,

زنبورداران این منطقه با 13 هزار کلنی زنبورعسل سالانه بیش از 200 تن عسل مرغوب جنگلی تولید می‌کنند.

,

فنی حرفه‌ای شهرستان گالیکش به‌منظور ترغیب اهالی این منطقه به پرورش زنبورعسل و تولید علمی و مدرن عسل، ژل رویال، گرده و دیگر فرآورده‌های این صنعت اقدام به برگزاری 4 دوره آموزشی در روستای ترجنلی نموده است که فرصتی مناسب برای ایجاد اشتغال و توانمندسازی اقتصاد روستایی به وجود آورده است.

,

بر این اساس صبح امروز نخستین جشنواره عسل پارک ملی گلستان در حدفاصل روستاهای ترجنلی و تنگراه از توابع بخش لوه شهرستان گالیکش برگزار شد و زنبورداران انواع عسل‌های تولیدی خود را در این جشنواره ارائه کردند.

,

معروف‌ترین عسل‌های تولیدی و بومی منطقه گالیکش عسل نمدار و سیاه تلو است که مشتاقان خواص خود را دارد.

,

امید است در آینده‌ای نزدیک با همکاری همه سازمان‌ها و ادارات مرتبط به‌ویژه منابع طبیعی و جهاد کشاورزی گالیکش موجبات افزایش تولید عسل زنبورداران و عرضه آن با یک برند واحد تحت عنوان "پارک ملی گلستان" زمینه رونق هر چه بیشتر بازارهای فروش و اشتغال زنبورداران شهرستان گالیکش را فراهم کند.

,

nilkooh3096 1

, nilkooh3096 1,

nilkooh3096 1

, nilkooh3096 1,

nilkooh3096 1

, nilkooh3096 1,

nilkooh3096 1

, nilkooh3096 1,

nilkooh3096 1

, nilkooh3096 1,

nilkooh3096 1

, nilkooh3096 1,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه