به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ محمدحسین قرائتی امروز در گفتگو با این پایگاه خبری در خصوص مجتمع آبرسانی به روستاهای فمی، متین آباد و ده آباد از توابع بخش امامزاده شهرستان نطنز اظهار کرد: این مجتمع آب رسانی در هفته دولت افتتاح شده و بیش از سه هزار و ۵۰۰ نفر از خدمات آن بهرهمند خواهند شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان افزود: دو منبع آب چاه برای خدمت رسانی به مردم این سه روستا وجود داشت که در ادامه طرح حفر و تجهیز چاه و ایستگاه پمپاژ در دستور کار قرار گرفت.
,وی با بیان اینکه این مجتمع سه منبع تأمین آب و در مجموع 50 لیتر در ثانیه آبدهی دارد، تصریح کرد: به خاطر ارتباط آن با مخازنی که وجود داشت لازم بود بالغ بر سه کیلومتر خط انتقال آن انجام شود و در فاز اول نیز به خاطر کاهش هدر رفت آب بیش از سه کیلومتر اصلاح انشعابات جدید شبکه انجام شد.
,قرائتی گفت: حدود ۷,۸ کیلومتر این شبکه نیاز به اصلاح دارد که قرارداد اصلاح آن با پیمانکار منعقد شده است.
,وی خاطر نشان کرد: اعتبار لازم برای اجرای این طرح از محل اعتبارات مناطق محروم، صندوق توسعه ملی و اعتبارات استانی تامین شده است و مجموع هزینه تا پایان این مرحله بالغ بر ۱۷ میلیارد ریال بود که بیشترین اعتبار آن از محل صندوق توسعه محقق شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه