logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیر پروژه بازسازی مسجد جامع ساری اعلام کرد؛

برآورد ۲۰ میلیارد تومانی بازسازی مسجد جامع ساری/ پروژه بازسازی تابستان سال آینده به اتمام می‌رسد

برآورد ۲۰ میلیارد تومانی بازسازی مسجد جامع ساری/ پروژه بازسازی تابستان سال آینده به اتمام می‌رسد
مدیر پروژه بازسازی مسجد جامع ساری با اشاره به برآورد 20 میلیارد تومانی بازسازی و مرمت مسجد جامع ساری گفت: پیش‌بینی ما با توجه به شرایط جوی مازندران آن است که تا پایان تابستان سال آینده این پروژه به اتمام برسد و محرم سال آینده شاهد افتتاح این پروژه باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی ایزدی در گفت‌وگو با بلاغ، در خصوص آخرین اقدامات صورت گرفته در بازسازی مسجد جامع ساری اظهار کرد: در بدو کار و پس از آتش‌سوزی مسجد، وظیفه ما برآورد خسارت وارده و فراهم‌آوردن مقدمات اولیه برای پیمانکار بود که در ادامه بررسی طرح بازسازی نیز در دستور کاری ما قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی افزود: ما طرح موجودی که وجود داشت را به‌روز کردیم؛ اما در خصوص تاسیسات طرحی وجود نداشت و ما در این خصوص، از بهترین سیستم‌های روز دنیا بهره گرفتیم که مورد تایید نیز قرار گرفت که در دست اجرا قرار دارد.

مدیر پروژه بازسازی مسجد جامع ساری خاطرنشان کرد: عمده‌ترین کاری که در حال حاضر در حال انجام است بازسازی و مرمت قسمت جنوبی طاق و ستون مسجد است که در این راستا از مصالح سنتی و معماران به نام اصفهان بهره گرفته‌ایم که طاق و بخش عمده این قسمت از مسجد امروز تکمیل می‌شود.

این مسئول ادامه  داد: طی این مدت آواربرداری از مسجد انجام شد و استحکام بخشی دو طرف غربی و شرقی محراب مسجد و نیز مرمت و بازسازی آن در حال انجام است. ضمن آن که خرید چوب مورد نیاز فعلی نیز انجام و برآورد کار نیز صورت گرفته است.

ایزدی بیان کرد: بر اساس برآورد صورت گرفته هزینه مرمت و بازسازی مسجد نزدیک به 12 میلیارد تومان است که با احتساب هزینه 5 میلیارد تومانی ترمیم تاسیسات و نیز 3 میلیارد تومانی هزینه‌های جانبی نظیر بیمه، مالیات و غیره، در مجموع به 20 میلیارد تومان خواهد رسید.

وی افزود: در حال حاضر مشکل ما تهیه 300 متر مکعب چوب جنگلی مورد نیاز در مرمت این طرح است که در بازار موجود نیست و با رایزنی‌های صورت گرفته با منابع طبیعی بدنبال تهیه و تامین این موضوع هستیم؛ از سوی دیگر آجر مورد نیاز در این طرح نیز در بازار وجود ندارد و باید آماده‌سازی شود که سفارشات ارائه شده و در دست آماده‌سازی برای تحویل است.

مدیر پروژه بازسازی مسجد جامع ساری در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص پایان این پروژه و اتمام بازسازی مسجد، بیان کرد: پیش‌بینی ما با توجه به شرایط جوی مازندران آن است که تا پایان تابستان سال آینده این پروژه به اتمام برسد و ما محرم سال آینده شاهد افتتاح این پروژه باشیم.

گفتنی است مسجد جامع ساری، کهن‌ترین مسجد دیار علویان در 21 تیر ماه سال جاری به طور کامل طعمه حریق شد که با همت مسئولان استانی و مردم ولایی در حال مرمت و بازسازی است.

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه