اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس خبر داد؛

اختصاص بودجه ۲۰ میلیارد تومانی برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار

اختصاص بودجه ۲۰ میلیارد تومانی برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی از اختصاص ۲۰ میلیارد تومان بودجه برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در برنامه ششم توسعه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، پروانه مافی رییس فراکسیون خانواده مجلس شورای اسلامی صبح امروز در اختتامیه پنجمین جشنواره ملی پسته دامغان با اشاره به اینکه تصمیمات خوبی در فراکسیون زنان و خانواده مجلس در حوزه زنان گرفته شده است، گفت: کاهش ساعت کار بانوان کارمند دولت و فعال شدن ستاد ملی زنان از مصوبه های شورای عالی انقلاب فرهنگی یکی از فعالیت های این فرا کسیون است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,

مافی در ادامه افزود: در برنامه ششم توسعه مبلغ 200 میلیارد ریال بودجه برای توانمند سازی زنان سرپرست خانوار از سوی نهاد ریاست جمهوری اختصاص داده شده است.

,

وی با بیان اینکه در حوزه زنان مجلس، بحث پشتیبانی و حمایت ویژه از تسهیل ازدواج مطرح شد، اظهار کرد: در این راستا وام ازدواج در کمتر از 3 سال از 30 میلیون به 150 میلیون ریال افزایش پیدا کرد.

,

نماینده تهران در مجلس تصریح کرد: در بحث ورزش همگانی بانوان از سهم 25 درصد از 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده کشور به میزان 110 هزار میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

,

مافی با اشاره به اینکه در حوزه حمایت از خانواده زندانیان و زندانیان مهریه نیز اقداماتی انجام شده است؛ گفت: ستاد دیه در سال گذشته 2 هزار و 500 زندانی را آزاد کرد اما در سال جدید 4 هزار نفر راهی زندان ها شدند که باید در این حوزه راه حل اساسی ارائه شود.

,

رییس فراکسیون خانواده مجلس در خاتمه خاطرنشان کرد: ماده 102 برنامه ششم قانون اساسی در سیاست های کلی زمینه های الگو سازی شاخص های ایرانی اسلامی و کاهش سن ازدواج تا 10 درصد اجرا شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه