اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سرپرست انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس کشور:

روحیه همدلی و تعامل همواره در بین ایرنیان بوده/ هنرمندان جهادگر به سبک خودشان به مردم خدمت می‌کنند

روحیه همدلی و تعامل همواره در بین ایرنیان بوده/ هنرمندان جهادگر به سبک خودشان به مردم خدمت می‌کنند
سرپرست انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس کشور گفت: هم‌افزایی و همدلی برای حل مشکلاتی که طبیعت به مردم تحمیل کرده است و فراز و نشیب‌هایی که در پیش روی آن‌ها وجود دارد بسیا مهم است و ایرانیان همواره از روحیه تعامل برخوردار بوده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن سلیمانی فارسانی سرپرست انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس کشور در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: بشریت از ابتدای خلقت هر پیشرفتی داشته مبتنی‌بر تعامل و همکاری بوده است.

وی هم‌افزایی برای حل مشکلاتی که طبیعت به مردم تحمیل کرده است و فراز و نشیب‌هایی که در پیش روی آن‌ها وجود دارد، را مهم عنوان و بیان داشت: طبیعتا یکی از عوامل مهمی که باعث شد انقلاب ما به پیروزی برسد، همدلی و هم‌نوایی میان مردم و جوانان بود.

سلیمانی با اشاره به اینکه ملت ما از پس مشکلات بسیار بزرگی بعد از انقلاب با همدلی و هم‌افزایی بر آمدند ادامه داد: نمونه‌ای از همدلی جوانان کشور که به‌صورت خودجوش نمایان شد، هشت سال دفاع مقدس است.

وی اضافه کرد: در جوانان این عصر هم هنوز این روح تعامل و همکاری وجود دارد و باز هم مردم در برابر هم احساس دین می‌کنند، که اگر این به‌صورت فرهنگ در جامعه نهادینه شود بسیاری از مشکلات اقتصادی که با آن دست به گریبانیم و بخشی از آن به علت سوءمدیریت‌هاست حل خواهد شد.

سرپرست انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس کشور اضافه کرد: تعامل یکی از زیباترین هدیه‌های خداوند به بشر است، که اگر از آن استفاده کند مطمئنا افق روشنی به رویش باز می‌شود، جهادگران ما و کار جهادی که چند سالی است به صورت نهادینه شکل گرفته زمانی صورت می‌گیرد که از سیستم دولت معضلی خارج می‌شود که در این زمان این آدم‌ها وارد میدان می‌شوند و به یاری هم‌نوعان خود می‌روند، در این اردوها با جابجایی حتی دو آجر یا خشت با خلوص نیت سنگی از جلو یک پیرزن یا پیرمرد برداشته می‌شود که امیدبخش است، این کار در نفس قضیه بسیار زیبا و مورد پسند همه بشریت است.

وی با بیان اینکه بهترین همزادپنداری‌ها را ایرانیان دارند یادآور شد: هنرمندان هم در قواره خودشان و با قلم خودشان همواره این حس را داشتند، برخی از مواقع زمینه عرضه تعاون و همکاری برای هنرمندان فراهم می‌شود و راحت‌تر خدمت‌رسانی می‌کنند.

سلیمانی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بسیاری از هنرمندان برای اینکه امید را در مناطق مرزی به هم‌وطنان‌مان انتقال دهند حرکتی انجام داده به نام تئاتر میدانی برای مردم محروم و مناطق مرزی که آن‌ها هم با هنرشان، قلم‌شان و بازی‌شان امید را به مردم مناطق محروم هدیه کنند و این اردوی جهادی هنری است که ما قصد داریم به شکل جدی‌تری از این حرکت خودجوش هنرمندان بهره بگیریم.

سرپرست انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس کشور تاکید کرد: هنرمندان هم روحیه جهادی را دارند و ما با چشم خود می‌بینیم چگونه نمایش هنرمندان برای مردم محروم لبخند را به لب آن‌ها و امید را در دل‌شان بیاورد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه