اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس:

رزمایش خدمت، الگویی برای مدیریت در شرایط بحران است/ گروه‌های جهادی پشتیبان دولت هستند

رزمایش خدمت، الگویی برای مدیریت در شرایط بحران است/ گروه‌های جهادی پشتیبان دولت هستند
رئیس کمیسیون اصل 90 گفت: رزمایش خدمت الگویی برای مدیریت در شرایط بحران است، اینکه با دست خالی فقط با عزم و اراده می‌توان خدمت‌رسانی همه جانبه ای به مردم محروم ارائه داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ داود محمدی در گفت‌وگو با  صبح قزوین، با اشاره عملکرد قابل توجه اردوهای جهادی اظهار کرد: بازدیدهای صورت گرفته از اردوهای جهادی طی امسال و سال گذشته نشان داد که کار جوانان در راستای این حرکت بسیار ارزشمند و مهم است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی افزود: شرکت در اردوهای جهادی موجب مسئولیت‌پذیری و تقویت حس خودباروری و تمرین سخت کوشی دانش آموزان و دانشجویان خواهد شد.

نماینده مردم قزوین، البرز، آبیک در مجلس بیان کرد: زمانی که جوانان ما در راستای ارائه خدمات رایگان و ارزان در مناطق محروم حضور پیدا می‌کنند، نشان‌دهنده حرکت امیدبخشی است که موجب اعتمادآفرینی در جامعه می‌شود.

وی ابراز کرد: باید نسبت به برنامه‌های بسیج سازندگی به عنوان یک حلقه مفقود و آسیب دیده شده اعتماد حاصل شود.

حرکت‌های جهادی باید ادامه پیدا کند 
محمدی با بیان اینکه اعتماد مردم باید بازسازی شود، عنوان کرد: اردوهای جهادی علاوه بر افزایش مسئولیت دانش‌آموزان و بسیجیان احساس مشارکت عمومی را نیز در آنها ارتقا می‌بخشد.

وی ادامه داد: اردوی جهادی نه تنها موجب آبادانی، رشد فرهنگی و محرومیت‌زدایی می‌شود، بلکه موجب ایجاد امید به زندگی مناطق محروم خواهد شد و همچنین با این حرکت مردم احساس می‌کنند که کسانی به فکر آنها هستند و در جهت رفاه آنها تلاش می‌کنند. 

این مقام مسئول بیان کرد: در مجموع فعالیت بسیجیان در اردوهای جهادی حرکت بسیار مبارکی است؛ به‌ویژه اینکه نقاط محروم و دورافتاده استان که کمتر مورد توجه است، مورد هدف قرار می‌دهند.

وی تصریح کرد: دانش‌آموزان و دانشجویان بسیجی خدمات بسیار ارزشمندی را در حوزه‌های مختلف آبرسانی، ساخت خانه عالم، ساخت منازل برای محرومان و کمک به فضاهای آموزشی ارائه کرده اند. 

رئیس کمیسیون اصل 90 بیان کرد: حرکت‌های جهادی باید ادامه پیدا کند و نیاز دارد همه پای‌کار باشند و از این حرکت حمایت کرده و در راستای توسعه و ارتقای آن تلاش کنند و باانگیزه هرچه تمام تر به مردم خدمات رسانی شود. 

با دست خالی هم می‌توان خدمت کرد 
وی درباره اجرای طرح "رزمایش خدمت" از روزهای ابتدایی شهریورماه کرد: رزمایش خدمت در واقع نماد این حرکت است که با دست خالی و فقط با عزم و اراده می‌توان خدمت‌رسانی بسیار خوبی برای مردم انجام داد. 

محمدی ابراز کرد: باتوجه به تنگناها و مضیقه‌های بسیاری که با آن مواجه هستیم این حرکت می‌تواند حمایت خوبی به دولت در راستای حل مشکلات کشور باشد. 

نماینده مردم قزوین در مجلس اذعان کرد: به طور یقین باید باانگیزه هرچه تمام‌تر به مردم خدمت‌رسانی شود و این رزمایش در واقع نماد چنین حرکتی هست. 

وی با بیان اینکه گروه‌های جهادی پشتیبان دولت هستند، عنوان کرد: رزمایش خدمت الگویی برای مدیریت در شرایط بحران است، اینکه با دست خالی فقط با عزم و اراده می‌توان خدمت‌رسانی همه جانبه ای به مردم محروم ارائه داد. 

این مقام مسئول در پایان گفت: رزمایش خدمت یک حرکت جهادی در راستای حل مشکلات کشور است و حضور گروه‌های جهادی کمک بسیار خوبی برای دولت است، به‌ویژه اینکه کشور با تنگناهای اعتباری و بودجه‌ای مواجه است. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, با دست خالی هم می‌توان خدمت کرد ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه