به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ حمید عصارزادگان در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان مبارکه بر برگزاری جلسات شورا به طور منظم و هر ماه یکبار تاکید و اظهار کرد: آموزش و پرورش اساس و زیربنای همه حوزه ها و فعالیت های کشور است و توجه به حوزه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت زیربنای همه خدماتی است که در یک جامعه می توان ارائه کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,فرماندار مبارکه ایجاد تحول در هر جامعه ای را منوط به تحول در نظام تعلیم و تربیت آن جامعه عنوان کرد و گفت: برداشتن گام های اساسی یکی از مهم ترین برنامه هایی است که باید در این حوزه مورد توجه قرار گیرد.
,رئیس شورای آموزش و پرورش مبارکه نیز با بیان اینکه در زمینه تجهیزات و فضای آموزشی باید اقدامات موثری برداشته شود، افزود: با توجه به کمبود اعتبارات دولتی برای کمک به آموزش و پرورش و تامین تجهیزات مورد نیاز، باید از ظرفیت خیران شهرستان استفاده شود و دستگاه های خدمات رسان نیز با توجه به شروع سال تحصیلی و بازگشایی مدارس، تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات مدارس به کار گیرند.
,وی تاکید کرد: شهرداری ها باید با ایجاد فضای شاد اجتماعی، محیط را برای بازگشایی مدارس و حضور آنان در مدارس فراهم کنند.
,وی با بیان اینکه تاکنون ۶ مدرسه توسط خیران مدرسه ساز در شهرستان احداث شده از زحمات و حمایت های آنان از آموزش و پرورش تشکر کرد و گفت: همان طور که خیران در خصوص احداث مدارس کمال همکاری را با مسئولان شهرستان داشته اند انتظار داریم در بحث تامین تجهیزات مدارس نیز همکاری و تعامل کنند.
,وی به همه مدیران توصیه کرد: در شرایط حساس فعلی همه مدیران باید با ایجاد فضای آرام، امید به آینده ای درخشان را در دل دانش آموزان افزایش دهند و با رعایت دستورالعمل های آموزش و پرورش از ورود تلفن همراه به کلاس ها جلوگیری و در امر ورزش و برگزاری نماز جماعت اول وقت اهتمام ویژه داشته باشند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه