اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌شرقی؛

نمایشگاه دفاع مقدس 31 شهریور در پارک شمیم پایداری تبریز برپا می‌شود/ با تشییع پیکر 9 شهید گمنام آنان را به تهران بدرقه می‌کنیم

نمایشگاه دفاع مقدس 31 شهریور در پارک شمیم پایداری تبریز برپا می‌شود/ با تشییع پیکر 9 شهید گمنام آنان را به تهران بدرقه می‌کنیم
سردار جعفری از برپایی نمایشگاه دفاع مقدس در پارک شمیم پایداری تبریز همزمان با آغاز رژه‌ی نیروهای مسلح در سی و یکم شهریور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، عزت‌الله جعفری صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص برنامه‌های هفته‌ی دفاع مقدس اظهار داشت: هشت سال دفاع مقدس ما تکرار تاریخ عاشورا بود که رزمندگان ثابت کردند نخواهند گذاشت ولایت و رهبری تنها بماند و با خون خود این نظام را بیمه کردند.

وی ادامه داد: این ایام مقدس نباید هرگز فراموش شود زیرا جنگ تحمیلی مردمی‌ترین جنگ تاریخ بشریت محسوب می‌شود که نقش آحاد ملت به خوبی در تمام ارکان این دفاع نمود دارد.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌‌شرقی، خاطرنشان ساخت: ایران اسلامی تنها کشوری بود که برای برپایی نظام اسلامی پیشگام شد و بر اساس گفتمان امام حسین(ع) به منصه‌ی ظهور رسید و چون دفاع مردم از این اسلام بوده است، لذا هشت سال جنگ ایران و عراق را با عنوان دفاع مقدس می‌شناسیم.

جعفری با اشاره به فرارسیدن هفته دفاع مقدس، تاکید کرد: 31 شهریور مراسمات هفته دفاع مقدس با رژه نیروهای مسلح در تمامی شهرستان‌ها آغاز شده و به ترتیب تا 7 مهر ماه روزهای «علم و فناوری و تجلیل از سربازان نخبه»، «همبستگی و دفاع ملی»، «انقلاب اسلامی مردم سالاری دینی»، «اقتصاد مقاومتی تولید ملی»، «شهیدان ایثارگران و فخرآفرینان»، «ولایتمداری زنان و خانواده» و «فرماندهان و عزت مداران و پیشکسوتان» نامگذاری شده و ویژه برنامه‌های آن اجرا می‌شود.

این مقام مسئول رژه‌ی پرصلابت نیروهای مسلح در روز ۳۱ شهریور، افتتاح نمایشگاه هفته دفاع مقدس، نواختن زنگ مقاومت و ایثار در مدارس شاهد، برگزاری مسابقه خاطره‌نویسی با موضوع دفاع مقدس در کانون‌های پرورشی، برگزاری یادواره‌های شهدا در سطح استان، مراسم غبار روبی مزار شهدای استان، برگزاری همایش فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس در روز سوم مهرماه، دیدرا با خانواده معظم شهدا در طول هفته دفاع مقدس، برگزاری دومین یادواره ۲۶۹ زن شهید، برگزاری مسابقات متنوع ورزشی و برپایی نمایشگاه‌های دفاع مقدس در سطح مدارس و دانشگاه‌ها را از جمله برنامه‌های این ایام برشمرد..

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان گفت: محل برگزاری نمایشگاه دفاع مقدس در مجموعه پارک شمیم پایداری و توسط سپاه عاشورا برگزار خواهد شد.

جعفری با اشاره به‌ضرورت ارزیابی کمیته‌های برگزاری، یادآور شد: مصوبات هفته دفاع مقدس در ۱۶ کمیته اتخاد شده است اما در روند برگزاری هفته دفاع مقدس عملکرد کمیته‌ها را ارزیابی خواهیم کرد و در پایان کمیته منتخب تجلیل خواهد شد.

این مقام مسئول یادآور شد: دانش‌نامه‌ی دفاع مقدس نیز در استان ما با شناسایی ۸۰۰ مدخل و به صورت آکادمیک در حال پیگیری است و در طول سال نیز طبق برنامه‌های از پیش تعیین شده آثار حوزه ادبیات پایداری منتشر می‌گردد.

وی در خصوص برنامه پیکر ۹ شهید گمنام در تبریز اطهار داشت: برنامه شبی با شهدا امشب در مصلی اعظم امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد و سپس فردا پس از تشیع شهدا از جلوی مصلی، شهدا را به تهران بدرقه خواهیم کرد و در استان تدفین نخواهیم داشت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه