logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

عضو هیئت مدیره طلا و جواهر مرکز مازندران مطرح کرد؛

سیاست‌های غلط دولت و دلالی عامل بی‌ثباتی بازار طلا/ کسی پا به طلافروشی‌ها نمی‌گذارد

سیاست‌های غلط دولت و دلالی عامل بی‌ثباتی بازار طلا/ کسی پا به طلافروشی‌ها نمی‌گذارد
عضو هیئت مدیره اتحادیه طلا و جواهر ساری با بیان اینکه فروش‌ها در بازار کاملا اتفاقی است و از مشتری ثابت و روزمره خبری نیست؛ گفت: با توجه به ماه محرم و روند نزولی قیمت‌ها طبق سالیان گذشته در این ایام، اما طی سال‌جاری، قیمت‌ها هیچ تغییری پیدا نکرد و به روند افزایشی خود ادامه داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا نصیری در گفت‌وگو با بلاغ، از رکود ادامه‌دار بازار طلا خبر داد و گفت: بازار طلا هیچ تحرکی ندارد و کماکان رکود است و رکود.

روند افزایشی قیمت‌ها در ماه محرم متوقف نشد
وی افزود: با توجه به ماه محرم و روند نزولی قیمت‌ها طبق سالیان گذشته در این ایام، اما طی سال‌جاری، قیمت‌ها هیچ تغییری پیدا نکرد و به روند افزایشی خود ادامه داده است.

عضو هیئت مدیره اتحادیه طلا و جواهر ساری خاطرنشان کرد: معمولا رشد قیمتی فواره‌ای، طی بازه زمانی نزول پیدا کرده و قیمت‌ها به روال قبلی باز می‌گردد، اما این اصل تاکنون محقق نشده است.

این کسبه فعال بازار طلا به خبرنگار ما می‌گوید: همچنان قیمت‌ها در نوسان است و هیچ چیزی ثابت نیست و این موضوع، عملا کار ما را خوابانده است.

فروش‌ها در بازار اتفاقی است

نصیری ادامه داد: فروش‌ها در بازار کاملا اتفاقی است و از مشتری ثابت و روزمره خبری نیست.

وی افزود: تاکنون غالب مشتریان یا به‌دلیل مراسمات خرید جزیی می‌کردند و یا برای تعویض سری به طلا فروشی‌ها می‌زنند و اگرنه کسی پا به طلا فروشی‌ها نمی‌گذارد.

عضو هیئت مدیره اتحادیه طلا و جواهر ساری با بیان اینکه طلای آب شده و خرید آن یک کار تخصصی میان طلافروشان است، بیان کرد: این روزها بر تعداد مشتریانی که به‌دنبال خرید طلای آب شده و متفرقه هستند، افزوده می‌شود و این دلالی‌ها، موجب افزایش تورم در بازار طلا می‌شود و ورود مشتریان عادی به خرید طلای آب شده سابقه نداشته است.

این فعال بازار طلا قیمت هر مثقال طلا در بازار امروز مازندران را یک میلیون و 752 هزار تومان عنوان و اعلام کرد: قیمت هرگرم طلای آب شده در بازار امروز 405 هزار تومان است.

نصیری اضافه کرد: قیمت سکه 4 میلیون و 620 هزار تومان، نیم سکه دو میلیون و 130 هزار تومان و ربع سکه یک میلیون و 110 هزار تومان در بازار اولین روز مهرماه قیمت‌گذاری شده است.

سیاست‌های غلط دولت و دلالی عامل بی‌ثباتی بازار طلا
وی متذکر شد: سیاست‌های غلط دولت، دلالی‌ها و خرید بی‌رویه خود مردم در بازار طلا و ارز، موجب افزایش بی حساب و کتاب و حبابی در بازار طلا شده است.

عضو هیئت مدیره طلا و جواهر مرکز مازندران می‌افزاید: نه تنها نوسانات قیمت در ماه محرم پایین نیامده است، بلکه بالاتر هم رفته است و در این کسادی بازار، یکی از دغدغه‌های جدی کسبه، موضوع مالیات‌های علی‌الراس و ارزش افزوده است.

این فعال بازار طلا در استان در پایان گفن: پیش‌بینی ما برای ادامه این بازار، همچنان ادامه روند افزایشی قیمت‌ها در بازار است؛ چرا که هیچکدام از سیاست‌های دولت، حتی بسته‌های ارزی اعلام شده، تزریق‌های حمایتی و سیستم پلیسی برای کنترل این بازار جواب نداده است و عملا وضع از آنی که بود بدتر شد که بهتر نشد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,
,
, روند افزایشی قیمت‌ها در ماه محرم متوقف نشد, روند افزایشی قیمت‌ها در ماه محرم متوقف نشد,
,
,
,
,
,
,
, فروش‌ها در بازار اتفاقی است, فروش‌ها در بازار اتفاقی است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, سیاست‌های غلط دولت و دلالی عامل بی‌ثباتی بازار طلا, سیاست‌های غلط دولت و دلالی عامل بی‌ثباتی بازار طلا,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه