اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده سپاه قمربنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری:

دشمن نمی تواند با حملات تروریستی دفاع مقدس را کمرنگ کند/دفاع مقدس کمر ابرقدرتهای شرق و غرب راشکست

دشمن نمی تواند با حملات تروریستی دفاع مقدس را کمرنگ کند/دفاع مقدس کمر ابرقدرتهای شرق و غرب راشکست
فرمانده سپاه قمربنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری گفت: شهدای گرانقدر، رزمندگان اسلام و حمایت های مردم در پشت جبهه ها با پیروی از ولایت در دفاع مقدس کمر ابرقدرت های شرق و غرب را شکستند و پیروزی را به ارمغان آوردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار علی محمد اکبری فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام در گفت و گو با خبرنگار جهانبین نیوز ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: هفته دفاع مقدس یادآور عظمت و بزرگی‌های بسیاری از فرزندان این مرز و بوم است که با نثار خون پاک شهیدان اجازه ندادند دشمن به کشور تعرض کند و از ملت و ناموس مردم کشورمان دفاع کردند که به برکت خون این شهیدان جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر به قدرت نخست منطقه تبدیل شده و در بسیاری از تحولات منطقه نقش بسیار مهمی دارد که کشورهای منطقه نیز از ایران به عنوان یک قدرت بزرگ یاد می‌کنند.

سردار اکبری اظهار کرد:باید توجه داشته باشیم که عمل به پیام و آرمان‌های شهدا در دوران حاضر بسیار حائز اهمیت بوده چرا که دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران با انواع تهاجم‌های فرهنگی و جنگ نرم سعی در بی‌ارزش کردن روحیه ایثار و فداکاری دارند و باید فرهنگ دفاع مقدس را در جامعه نهادینه کنیم تا نقشه‌های شوم دشمنان برملا شود.

وی با بیان اینکه دفاع مقدس اقتدار کشور را به ارمغان آورد افزود: شهدای گرانقدر، رزمندگان اسلام و حمایت های مردم در پشت جبهه ها با پیروی از ولایت در دفاع مقدس کمر ابرقدرت های شرق و غرب را شکستند و پیروزی را به ارمغان آوردند.

فرمانده سپاه قمربنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری با اشاره به حمله تروریستی به اهواز گفت: دشمنان با حملات تروریستی می خواهند دفاع مقدس را کمرنگ کنند که قطعا این اقدامات جسته و گریخته نمی‌تواند اثری بر ارزشهای دفاع مقدس و اقتدار کشور داشته باشند.

سردار اکبری اظهار داشت: کسانیکه این جنایت را مرتکب شدند و تعدادی از فرزندان این ملت را مجروح کرده یا به شهادت رساندند و همچنین حامیان آنان ‌باید بدانند که با این نوع اقدامات کور و بدون هر نوع ارزش نظامی، ‌هرگز موفق به ایجاد تزلزل در اراده ملت و نیروهای مسلح کشور نخواهند شد.

وی تصریح کرد: ملت ما راه انقلاب را که همانا راه پیشرفت، عزت، استقلال و اعتلای ایران یکپارچه است با قوت ادامه خواهد داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه