logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

گزارشی از شیرزنان پشت جبهه؛

زنان، حماسه سازان دوران دفاع مقدس/ از پخش اعلامیه تا پشتیبانی از رزمندگان و خانواده های جنگ زده

زنان، حماسه سازان دوران دفاع مقدس/ از پخش اعلامیه تا پشتیبانی از رزمندگان و خانواده های جنگ زده
دفاع مقدس از شیرزنان این سرزمین مبارزانی ساخت که پا به پای رزمندگان ایستادگی کردند و در افتخار کشور سهیم شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، نقش زنان در دوران هشت سال جنگ تحمیلی و پس از آن در سال های پیروزی انقلاب اسلامی بر هیچکش پوشیده نیست.
در طول 8 سال دفاع مقدس قهرمانانه ملت ایران، زنان شجاع و فداکار هم دوشادوش مردان به دفاع پرداختند و دست به کارهایی زدند که هیچ کس انتظارش را نداشت و شجاعت هایی از خود نشان دادند که دوست و دشمن را متحیر کرد.
زنان هشت سال دفاع مقدس ابتدا به خود و سپس به دیگران ثابت کردند که زنان ایران زمین صاحب توانایی های بی شماری هستند که در صورت تجلی، معرف و اثبات کننده جایگاه زنان ایرانی در موفقیت های مختلف برای همیشه در تاریخ است.  
علی ای حال در طول سالیان سال شجاعت زن ایرانی هرگز با هجمه دشمنان کمرنگ نشده امروز هم همین مادران هستند که سربند یا زینب(س) را بر پیشانی فرزندانشان می بندد و راهی دفاع از حریم اهل بیت می کنند یعنی جایی فراتر از مرزهای جغرافیای ایران این یعنی زن ایرانی همچنان در صف اول دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی است.
خیاطی معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران مکتب نرجس زاهدان و یکی از بانوان فعال در دوران دفاع مقدس در برنامه "دفاع ادامه دارد" اظهار کرد: خدا را شاکرم در دورانی زندگی بر ما عنایت شد که انقلابی صورت گرفت و اسلام توسط مجاهدین به رهبری امام راحل احیا شد؛ بنده نیز در سال 57 قبل از انقلاب فعالیت های انقلابی خود را از سن 14 سالگی آغاز کردم.
وی بیان کرد: در آن زمان معلمانی داشتیم که در کنار پرداختن به موضوعات درسی اقدام به روشنگری دانش آموزان در زمینه معرفی طاغوت، استکبار ستیزی و حق طلبی و حق جویی می کردند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
,
,
, دفاع ادامه دارد,
,
,
, ,

این بانوی فعال انقلابی عمده فعالیت های خود در سال های 57 تا 59 را پخش اعلامیه و نامه عنوان کرد و افزود: وقتی نامه ها و اعلامیه ها را از مدرسه می گرفتیم آن را در بین محل و اهالی مسجد و همچنین بانوان فامیل پخش کرده و برای آنها می خواندیم؛ گاها سرنوشت انقلاب در برگه های بزرگی با زبان شعر نوشته می شد که استقبال بیشتری از آن می شد.
وی بیان کرد: در آغاز جنگ تحمیلی خواهران حوزه علمیه نرجس (س) زاهدان که مرکز تجمع خواهران بود به عنوان ستاد پشتیبانی از رزمندگان و جنگ زده‌ها فعالیت داشت. بعد از مدتی که تعدادی از جنگ‌زدگان به زاهدان آمدند، تصمیم گرفتیم برای رزمندگان و جنگ‌زدگان لباس بدوزیم و در کنار آن مربا،کمپوت، آجیل درست و بسته‌بندی کنیم و به مناطق جنگی بفرستیم؛ در آن زمان گوش به زنگ فرمان رهبر بودیم و به سفارشات و فرامین ایشان عمل می کردیم
خیاطی ادامه داد: در سال 59 جنگ آغاز شد، شنیدن حمله عراق خبر ناگواری بود که قلب ها را اندوهگین و روحیه انسان ها را جریحه دار کرد اما وقتی گوش به سخنان رهبر کبیر انقلاب فرا دادیم، متوجه شدیم امام(ره) اینکار را سبک جلوه دادند از طرفی نیروها هم سریعا اعزام و جلو دشمن گرفته شد و دلها قوت گرفت.
 
,
,
, حوزه علمیه نرجس (س),
,
,
, ,
 
از شجاعت زنان ایران احساس غرور می کنم
مقام معظم رهبری در مورد نقش ارزشمند زنان در دفاع مقدس می فرمایند: یک مرحله ی دیگر هم در مبارزه زنان ما وجود دارد و آن مرحله ی بعد از پیروزی انقلاب است. همان طور که گفتیم چه در میدان های شور و احساس انقلابی و پاسخ گفتن و لبیک گفتن به خواست ها و دعوت های انقلابی و چه در تحریث و تحریک مردان و چه در اثبات مقاومت عمومی جامعه ی ما، یک نقش فوق العاده حساس و برجسته ای داشته اند، این مرحله، مرحله ی دیگری از حرکت های پرشور زنان انقلابی ماست.
امام خمینی(ره) در تجلیل از زنان و نقش مؤثر آنان در دفاع مقدس اشاره می فرمایند: اگر زنان شجاع و انسان ساز از ملت ها گرفته شوند، ملت ها به شکست و انحطاط کشیده می شوند.
من از شجاعت های زنان ایران... احساس غرور می کنم. شما زنان دلیر در این پیروزی، پیش قدم بوده و هستید، شما مردان را تشجیع کردید. ما همگی مدیون شجاعت های شما، زنان شیردل هستیم.
به گزارش عصرهامون در حالی بانوان ایرانی در انقلاب و جنگ درخشان ترین صحنه ها را ایجاد کرده اند که از هفت هزار زن شهیده در کشور سهم استان سیستان وبلوچستان 14 شهیده می باشد.
 
انتهای پیام/
,
, از شجاعت زنان ایران احساس غرور می کنم,
,
,
,
, 14 ,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه