logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نایب‌رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس:

احتمال رأی آوری لایحه FATF پایین است / مجلس زیر بار قراردادهای استعماری نخواهد رفت

احتمال رأی آوری لایحه FATF پایین است / مجلس زیر بار قراردادهای استعماری نخواهد رفت
نایب‌رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس بابیان این‌که احتمال رأی آوری لایحه FATF پایین است، گفت: مجلس زیر بار قراردادهای استعماری نخواهد رفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛   حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد سالک در گفتگو با خبرنگار  قم فردا، با اشاره به مخالفت‌های مراجع عظام تقلید با پیوستن جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم (FATF) اظهار داشت: آمریکایی‌ها بعد از جنگ تحمیلی، تحریم‌های شدید اقتصادی، تبلیغات سوء و جنگ‌های متعدد روانی به این نتیجه رسیدند که تنها راه مهار و به سلطه درآوردن ایران اسلامی تنظیم قراردادهای بین‌المللی است.
وی ادامه داد: ازجمله این قراردادها می‌توان به سند 2030 برای آموزش‌وپرورش، ipc برای کنترل انرژی و FATF هم برای نقل و انتقالات مالی اشاره کرد که جملگی هدفشان سلطه به کشور و تحمیل خواسته‌های است که تا دیروز از طریق جنگ و... نتوانستند عملیاتی کنند.
سالک افزود: نکته اصلی اینجاست که همه این‌ها قراردادهای استعماری است و ما به‌شدت با آن مخالفیم به‌طوری‌که در مجلس شورای اسلامی نیز اعلام موضع محکم و قاطعانه‌ای کردیم.
وی بابیان این‌که احتمال رأی آوری این لایحه پایین است، تأکید کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته انتظار می‌رود عضویت ایران در این کنوانسیون رأی لازم را به دست نیاورد.
نایب‌رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس بارد برخی از اظهارنظرها که عدم تصویب این لایحه ایران را به لیست سیاه می‌برد، تصریح کرد: عده‌ای می‌گویند اگر FATF ملحق نشویم وارد لیست سیاه می‌شویم درحالی‌که چه امضا بکنیم و چه امضا نکنیم در لیست سیاه هستیم اما با این تفاوت که هزینه ایستادگی و مقاومت کمتر از هزینه تسلیم شدن است.
وی خاطرنشان کرد: برخی به‌غلط می‌گویند که عضویت ایران در این کنوانسیون موجب کاهش تحریم‌ها می‌شود که از اساس اشتباه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا،, قم فردا, قم فردا,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه