اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نمایندگان سخنان مقام معظم رهبری در مورد FATF را به درستی درک نکرده‌اند

نمایندگان سخنان مقام معظم رهبری در مورد FATF را به درستی درک نکرده‌اند
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: نمایندگان مجلس سخنان مقام معظم رهبری در مورد FATF را به درستی درک کنند تا برای اقدام خود از سخنان ایشان هزینه نکنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  اروم نیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید مهدی قریشی در خطبه‌های آئین عبادی سیاسی نماز جمعه ارومیه ضمن دعوت خود و مردم به رعایت تقوای الهی، اظهار داشت: دشمنان همیشه به دنبال خوب جلوه دادن اعمال بد و بد جلوه دادن اعمال خوب هستند تا انسان را به سمت اعمال بد کشانده و منحرف کنند که از این میان می‌توان به راه‌اندازی جو علیه اربعین حسینی اشاره کرد.

وی، خاطرنشان کرد: این افراد درخواست دارند تا هزینه سفر به زیارت امام حسین (ع) به فقرا داده شود در حالی که این موضوع پسندیده نیست چرا که هر چیزی باید در جای خود هزینه شود.

امام جمعه ارومیه افزود: فقیر فردی نیست که از نظر مادی کمبود داشته باشد بلکه افرادی که از نظر معنوی هم دچار کمبودهایی هستند فقیر محسوب می‌شوند و با مشرف شدن به زیارت ائمه اطهار (ع) به ویژه امام حسین علیه السلام می‌توان این کاستی‌ها را جبران کرد از این رو باید بصیرت خود را افزایش دهیم.

وی، با اشاره به افزایش معرفت انسانی نسبت امام زمان (عج) تصریح کرد: هر فردی که امام خود را نشناسد جاهل از دنیا می‌رود و در ارومیه نیز عده‌ای هستند که به دنبال برگزاری دوره‌های مهدویت هستند چرا که به همان اندازه که امام خود را بشناسیم دارای بصیرت و آگاهی هستیم.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با رؤسای سه قوه گفت: اگر مسئولان به دنبال برطرف کردن مشکلات مردم هستند باید شبانه روزی به فکر مشکلات باشند که اگر غیر از این باشد بهتر است از وظیفه خود عقب کشیده و استعفا دهند.

وی، تأکید کرد: موضوع گرانی و وضعیت کنونی قشر ضعیف را بیشتر از هر قشر دیگری با مشکلات روبرو کرده که نیازمند توجه ویژه مسئولان بوده به نوعی که باید به ظرفیت‌های داخلی توجه کنند و از نظرات نخبگان و جوانان داخلی استفاده کنند تا بتوان از این برهه به راحتی خارج شد.

حجت الاسلام قریشی، با خلاف دانستن اقدامات عده‌ای به دنبال هزینه کرد از سخنان مقام معظم رهبری در مورد جریان FATF هستند، بیان کرد: نمایندگان باید کارشناسی خود را انجام دهند و آن چه با نمایندگان در مورد کنوانسیون‌ها گفته شده باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد و ایشان هیچ مقابله‌ای با راه قانونی اقدامات در مجلس ندارند.

وی، یادآور شد: مقام معظم رهبری نگفته‌اند که این موضوع تصویب شود بلکه مجلس شورای اسلامی را مکانی با حضور افراد عاقل و بالغی دانسته‌اند که می‌تواند این موضوع را به رأی بگذارد ولی عده‌ای در این میان هستند که از سخنان رهبری برای رأی دادن به FATF استفاده می‌کنند که نباید این گونه باشد‌.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه