اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

"زیرآبی‌های" امارات در سومالی

"زیرآبی‌های" امارات در سومالی
کمیته کارشناسان ویژه سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد که امارات با قاچاق سلاح به سومالی و ایجاد پایگاه نظامی در آن، قطعنامه‌های سازمان ملل در خصوص تحریم تسلیحاتی این کشور را نقض کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کمیته کارشناسان ویژه سازمان ملل در گزارش خود با اشاره به استمرار روند ساخت پایگاه نظامی امارات در «بربره» واقع در جمهوری خودخوانده سومالی‌لند، اعلام کرد که امارات با قاچاق سلاح به سومالی، ایجاد پایگاه نظامی و قاچاق زغال سنگ قطعنامه‌های بین‌المللی مربوط به تحریم سومالی را نقض کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


در این گزارش آمده است که شرکت پیمانکاری «دایورز مارین» مستقر در امارات همچنان به ساخت پایگاه نظامی این کشور در جمهوری سومالی‌لند ادامه می‌دهد و تجهیزات نظامی به این منطقه وارد کرده است که نقض قطعنامه‌های بین‌المللی است.

به نوشته روزنامه القدس‌العربی، تیم کارشناسان بین‌المللی در گزارش خود اشاره کرده است که دولت فدرال سومالی مخالفت خود با ایجاد پایگاه نظامی امارات در بربره را به اتحادیه عرب و شورای امنیت اعلام کرده و فعالیت‌های ابوظبی را نقض حاکمیت سومالی خوانده است.

گارد ساحلی پونتلند نیز در سپتامبر ۲۰۱۷ یک محموله سلاح که با یک کشتی از یمن عازم سومالی بود، توقیف کرد.

طبق این گزارش، برخی از این سلاح‌های قاچاقی ساخت بلغارستان و برخی دیگر ساخت صربستان بودند که به امارات فروخته شده است در حالیکه این کشور از پاسخ دادن به سوالات کارشناسان درباره سلاح‌های توقیف شده، طفره رفت.

به گفته تیم کارشناسان در آوریل ۲۰۱۸ نیز نیروهای امنیتی یک چمدان حاوی مبلغ ۹.۶ میلیون دلار از «محمد احمد عثمان» سفیر امارات در موگادیشو کشف و ضبط کردند و مشخص شد که یک روز قبل از آن نشستی بین دیپلمات‌های اماراتی و یک مسئول سابق آژانس ملی اطلاعات و امنیت سومالی در یک رستوران در نایروبی پایتخت کنیا با هدف تضعیف دولت قانونی سومالی، برگزار شده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
منبع: فارس
, منبع: فارس]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه