اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور:

آبی برای مهار گرد وغبار در سیستان اختصاص نیافته است/مردم با شرایط جدید و تغییر اقلیم زندگی خود را وفق دهند

آبی برای مهار گرد وغبار در سیستان اختصاص نیافته است/مردم با شرایط جدید و تغییر اقلیم زندگی خود را وفق دهند
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: مردم باید بپذیرند که نحوه زندگی ۳۰ سال گذشته آنان قابلیت تکرار ندارد و با شرایط جدید و تغییر اقلیم زندگی خود را وفق دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، عیسی کلانتری امروز در سفر به شمال سیستان و بلوچستان اظهار کرد: بخشی از آبی که وارد کشور می شود باید برای مهار گرد و غبار هزینه شود که متاسفانه هنوز هیچ آبی در این خصوص تخصیص داده نشده است.
وی بیان کرد: برای مهار ریزگردها، هامون باید به دو الی سه دریاچه کوچکتر تبدیل شود که ابتدا در کنار مهار ریزگردها، معیشتِ جایگزین اولویت یک منطقه می باشد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: باید پذیرفت که به صورت 30 الی 50 سال گذشته صنف صیادی در دریاچه هامون به وجود نخواهد آمد و یا کشاورزی گسترده در دشت باز به علت محدودیت آب اجرایی نخواهد شد؛ بر این اساس باید به سمت معیشت جایگزین مانند ساخت گلخانه و صنایع کوچک گام برداشت.
وی ادامه داد: دولت باید مردم را با شغل مولد و محیط زیست این منطقه را حفظ کند، متاسفانه آب برای تمامی قسمت ها برنامه ریزی شده جز محیط زیست؛ برای محیط زیست و مهار گرد و غبارها باید سالانه 300-200 میلیون متر مکعب آب در نظر گرفته شود زیرا سهم 60 میلیون متر مکعبی کفاف مهار گرد و غبار را ندارد.
کلانتری خاطر نشان کرد: امید است با احیاء سازمان عمران سیستان و مدیریت مستقل منطقه ای متمرکز، برنامه ریزی ها انجام و مشکلات سیستان ظرف سه سال آینده حل شود.
وی در ادامه خطاب به مردم گفت: مردم هم باید بپذیرند که نحوه زندگی 30 سال گذشته آنان قابلیت تکرار ندارد و هامونِ با 8 میلیون متر مکعب آب هیچوقت نخواهیم داشت باید با شرایط جدید و تغییر اقلیم زندگی خود را وفق دهند که این کار شدنی است.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: تبخیر بالای آب در منطقه باعث بوجود آمدن مشکلات فراوانی شده و ضروری است روش‌های جایگزین در کشاورزی اجرایی شود.

 انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
,
, -,
,
, و,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه