اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین:

کسب قهرمانی ورزشکاران ایرانی، دل مستضعفان جهان را شاد می‌کند

کسب قهرمانی ورزشکاران ایرانی، دل مستضعفان جهان را شاد می‌کند
نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین گفت: بانوان ما با حجاب و عفت خود به مستکبرانی که ورزش را هدف استکباری خود قرار می‌دهند، پیام اسلام را می‌رسانند و با عزت اسلامی جایگاه یک زن باکرامت را نشان می‌دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ آیت الله عبدالکریم عابدینی صبح امروز در دیدار جامعه ورزشکاران استان قزوین با عرض تبریک به مناسبت کسب قهرمانی و درخواست برکت برای افزایش توفیقات ورزشی برای جامعه ورزش استان قزوین اظهار کرد: حقیقتا همه مسلمانان جهان و همه مستضعفان عالم به شما تبریک می‌گویند و از کسب قهرمانی شما احساس خرسندی می‌کنند، زیرا مستضعفینی که از ظالمان عالم صدمه ای دیده باشد از قهرمانی و ایستادگی و اقتدار ورزشکاران مسلمان درجهان شاد می‌شود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

امام جمعه قزوین افزود: مخاطب آیه «اسْتَعِینُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلاةِ» در ۱۵۳ سوره بقره شما ورزشکاران عزیز هستید، این آیه می‌گوید از صبر و نماز نیرو و قوت بگیرید، قرآن کریم قدرتمندترین اشخاص روی زمین را شهدا معرفی می‌کند که امنیت، آرامش و اقتدار را برای ما به ارمغان آوردند و باید از آنها الگو بگیریم. 
,
,
 
,
 
,
, ,

وی ابراز کرد: در آیه ۱۷ سوره قصص آمده است، خدایا تو به من نعمت و توان داده ای و نام مرا بلندآوزاه کرده ای من با تو عهد می‌بندم که کمک و پشتیبان مجرمین نباشم، از این آیه می‌آموزیم که موقعیت، شهرت و عنوان ما باید حامی مستضعفان و اسلام باشد، انسان‌های فرهیخته با کسب جایگاه دست دین را گرفته و برای ارتقای اقامه نماز به میدان می‌آیند. 

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین اذعان کرد: ایمان، ولایت، نماز، قرآن، اربعین و امر به معروف و نهی از منکر بستر و دانشگاه جوانمردپروی است، باید بدانیم که جوانی با جوانمردی متفاوت است جوانی اختیاری و افتخار نیست و گذراست؛ اما جوانمردی اختیاری و تحصیلی است و باید برای کسب آن تلاش کنیم. 

عابدینی تاکید کرد: جوانمردی با روزه، نماز و در مکتب عاشورای سیدالشهدا بودن، کسب می‌شود و پیر و جوان و زن و مرد نمی‌شناسد، قهرمانان جوانمرد ما باید سرآمد ورزشکاران جهان باشند، زیرا اساتید قهرمانان ما پیامبر اکرم(ص)، امیرمومنان(ع)، فاطمه زهرا(س) و ائمه گرامی(ع) هستند که هرکدام اسوه اخلاق، دینمداری و علم هستند. 

وی با بیان اینکه حضور شما ورزشکاران در جوامع بین‌المللی باعث افتخار اسلام است، تصریح کرد: بانوان ما با حجاب و عفت خود به مستکبرینی که ورزش را هدف استکباری خود قرار می‌دهند، پیام اسلام را می‌رسانند و با عزت اسلامی جایگاه یک زن باکرامت را نشان می‌دهند زیرا این بانوان شاگرد محضر حضرت فاطمه زهرا(س) هستند. 

امام جمعه قزوین عنوان کرد: همه باید بگوییم «قوّ علی خدمتک جوارحی و اشدد علی العزیمة جوانحی»، یعنی خدایا از تو می‌خواهم کمک کنی تمام جسم و جان و روح و روان ما در مسیر خدمت به تو و دین به کار رود. 

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین ادامه داد: لقمان به فرزند خود می‌گوید نماز را برپا دار، امر به معروف و نهی از منکر کن و در برابر مشکلات صبوری به خرج بده و عزم و اراده قوی در برابر مشکلات داشته باش، همه ما فرزندان حضرت لقمان هستیم و با عمل به همین وصایا می‌توانیم راه عزتمندی خود و اسلام را طی کنیم. 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
, ,

وی در پایان گفت: همه شما ورزشکاران حزب الله هستید، از زمانی که با امام حسین(ع) در زیارت عاشورا و اربعین عهد می‌بندیم ما حزب رسول خدا(ص)، ائمه(ع) و خدا هستیم و این عهد بالاتر از هر حزب و جریان دیگری است. 

گفتنی است؛ در پایان این مراسم از سوی دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان قزوین از تعدادی از قهرمانان جامعه ورزشی حاضر در مسابقات آسیایی جاکارتا و پارا آسیایی تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه