اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد؛

تولید سالانه ۴۰۰ میلیون گل‌وگیاه در مازندران

تولید سالانه ۴۰۰ میلیون گل‌وگیاه در مازندران
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه صادرات گل و گیاه از مازندران به خارج کشور را کمتر از یک درصد است، گفت: صادرات گل در ایران 24 میلیون دلار است، در حالیکه این رقم در دنیا 20 میلیارد دلار است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، عزیزاله شهیدی‌فر بعد از ظهر امروز در جلسه هماهنگی برگزاری ششمین جشنواره گل و گیاه که در شورای شهر بابل برگزار شد با بیان اینکه متاسفانه ایران جایگاه خوبی در مصرف گل و گیاه در دنیا ندارد، گفت: گل و گیاه یکی از هفت محصول اقتصادی و استراتژیک مازندران است که سند توسعه آن در حال تدوین است.

وی با اشاره به اینکه تولید گل و گیاه در مازندران از جایگاه بالایی برخوردار است، افزود: سالانه 400 میلیون واحد گل و گیاه در مازندران تولید می‌شود که بر این اساس، رشد 5 درصدی را در برنامه ششم توسعه شاهد خواهیم بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران صادرات گل و گیاه از مازندران به خارج کشور را کمتر از یک درصد اعلام کرد و افزود: این عدد در برنامه درازمدت به 10 درصد افزایش پیدا خواهد کرد.

شهیدی‌فر با اشاره به اینکه سرانه سالانه مصرف گل در دنیا 200 شاخه است که در ایران حدود 10 شاخه در سال است، بیان کرد: صادرات گل در ایران 24 میلیون دلار است، در حالیکه این رقم در دنیا 20 میلیارد دلار است.

وی از صادرات 80 درصدی گل و گیاه مازندران به سایر استان‌ها خبر داد و افزود: چند سال اخیر توجه ویژه‌ای به تولید و صادرات گل در استان شده است و جهاد کشاورزی برنامه‌های مدونی در احداث گلخانه‌ها و فضای باز تولیدات گل در دست اقدام دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در پایان گفت: 165 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی به مازندران اختصاص یافت که 130 میلیارد تومان در بخش کشاورزی جذب شد و بخش عمده‌ای از این تسهیلات در حوزه گل و گیاه بوده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه