logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رئیس اداره ورزش و جوانان بابلسر خبر داد؛

بهره‌برداری از پروژه‌های نیمه‌کاره ورزشی بابلسر تا پایان امسال

بهره‌برداری از پروژه‌های نیمه‌کاره ورزشی بابلسر تا پایان امسال
رئیس اداره ورزش و جوانان بابلسر از بهره‌برداری پروژه‌های نیمه‌کاره ورزشی بابلسر تا پایان سال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، یاسر ابراهیم‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۶۰ درصد افزایش ورزشکار داشتیم و این امر نشان دهنده آماده بودن بستری است که مردم حضور پیدا کردند.

وی از اتمام پروژه‌های نیمه‌کاره ورزشی تا پایان سال خبر داد و خاطرنشان کرد: تمامی پروژه‌های نیمه تمام ورزشی در بابلسر تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس اداره ورزش و جوانان بابلسر تصریح کرد: برگزاری دومین المپیاد ورزش‌های آبی ‌ساحلی، تورنمنت چهارجانبه فوتبال پیشکسوتان با حضور تیم بشیکتاش ترکیه و تور جهانی تک ستاره والیبال ساحلی سه رویداد مهمی بود که در سال ۹۷ و در سطح ملی و بین‌المللی در شهرستان بابلسر برگزار شد.

ابراهیم‌زاده با اشاره به اینکه ساختمان و دفتر ۱۲ هیات ورزشی بابلسر افتتاح شد یادآور شد: در سال جدید پروژه زخمی نخواهیم داشت و پروژه‌های جدید تعریف می‌کنیم و دو پروژه دیگر تا آخر سال افتتاح می‌شود.

وی افزود: نزدیک به ۵۰ مسابقه کشوری در شهرستان بابلسر برگزار کردیم و برای دهه فجر هم برنامه‌های خوبی داریم.

این مسئول تاکید کرد: بابلسر یکی از چهار ضلع ورزش استان است و این نتیجه کار تیمی، انسجام و اتحاد در شهرستان بابلسر است و اگر این اتحاد ادامه داشته باشد ما هر روز مدال خواهیم داشت.

رئیس اداره ورزش و جوانان بابلسر با بیان اینکه اگر تغییری در روسای هیات‌های ورزشی انجام شد، برای پیشرفت کار بوده است، اظهار کرد: رئیس اداره ورزش همانند مربی یک تیم است، وقتی مربی تشخیص داد بازیکنی خسته است وی را تعویض می‌کند و تغییرات با تشخیص مدیر است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه