اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بی‌تدبیری دولت بلای جان زائران اربعین در مرزها + تصاویر

بی‌تدبیری دولت بلای جان زائران اربعین در مرزها + تصاویر
امروزه پیاده‌روی میلیونی اربعین‌حسینی به‌عنوان نماد عظمت اسلام در سراسر جهان در حال معرفی است و مسئولان دولتی باید تمهیدات مناسب برای بهره‌مندی حداکثری زائران حسینی را مهیا کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، از روز اربعین تا به امروز مشکلات عدیده‌ای برای زائرین حرم امام‌حسین(ع) در بازگشت از مراسم معنوی اربعین حسینی پیش آمده است که در ذیل این یادداشت تصاویر پیوست خواهد شد.
   
با توجه به آنکه منابع آگاه خبری از اعزام هزاران دستگاه اتوبوس برای حمل زائران خبر داده بودند، اما تا به امروز که دو روز از اربعین هم گذشته و با احتساب حرکت زائران برای بازگشت به موطن حتی در روز اربعین سه روز است که از اتوبوس‌های لازم جهت حمل مسافر به نقاط مختلف ایران اسلامی خبری نیست و مشکلات فراوانی جهت سلامت، خوراک و استراحت گریبان‌گیر زائران شده است.
    
در این بین رئیس پلیس راهور ناجا نیز با تایید خبر کمبود اتوبوس در برخی مرزهای ورودی زائران و بیشتر محورهای مواصلاتی منتهی به استان‌ها از سازمان اتوبوس‌رانی خواست تا در اسرع وقت تمهیدات لازم در این زمینه جهت انتقال زائران بی‌اندیشند.
   
البته با توجه به اتفاقات اخیر در موضوع اربعین، نوسانات قیمت ارز، عدم تدبیر مناسب دولت در مسیر رفت به کشور عراق و حال در مسیر برگشت، همه و همه دست در دست هم داده تا زائران حرم امام‌حسین(ع) با فشار زیاد روانی مواجه شده و عملکرد دولت را به باد انتقاد بگیرند.
  
کمترین کار ممکنه در این زمینه آن است که با توجه به تعداد مشخص صدور ویزا از مبادی ذی‌ربط و خروج افراد از مرزهای قانونی به‌راحتی مشخص است که چه تعداد وسیله نقلیه جهت بازگشت این عزیزان زائر نیاز است.
  
چرا نباید این مساله با توجه به تجربیات سال‌های اخیر برطرف شود تا مشکلات زائران به‌حداقل برسد؟
     
باید قبول کرد که می‌توان در این زمینه تمهیدات خاصی اندیشید تا این‌گونه مسائل رخ ندهد و در طول سال با ارتباط‌گیری مناسب با مقامات عراقی و مسئولان داخلی جهت تسهیل در سفر و رفت و آمد زائران فضای مناسب‌تری برای استفاده معنوی ایجاد کرد.
   
شاید گفتن این نکته خالی از لطف نباشدکه سعی بسیاری از دشمنان اسلام و عقب‌ماندگان از دایره الطاف اهل‌بیت قبل از مراسم بزرگ اربعین حسینی بر به حاشیه راندن این حرکت عظیم معنوی-سیاسی و کم‌رنگ کردن آن با بهره‌گیری از رفتارهای نامناسب اجتماعی در فضای مجازی و ایجاد شائبه تاثیر گرانی بر روند حضور میلیونی زائران بود که در سایه شعار "حب الحسین یجمعنا" از بین رفت و شاید این آخرین تیرهای در ترکش این دست افراد باشد که با صبوری مردم حتما به سنگ خواهد خورد اما مسئولان نباید از زیر بار مسئولیت خود شانه خالی کنند.
  
همه آنچه که در این یادداشت نگارنده بر آن تاکید دارد آن است که در برخی رویدادهای عظیم اجتماعی که نشان‌دهنده عظمت اسلام خواهد بود باید برنامه‌ریزی جامع‌تری از سوی مسئولان علی الخصوص دولت صورت گیرد تا بهره‌گیری حداکثری  صورت پذیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
یادداشت از روح‌اله قلی‌پور
,

 عکاس خبری: سمانه صالح‌طبری
 

,
,











انتهای پیام/
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه