اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ضرغامی در رشت:

امروز از بهترین راویان بدعهدی آمریکا دولت رسمی جمهوری اسلامی است/ تهدید عدم فروش نفت ایران شکست خورد

امروز از بهترین راویان بدعهدی آمریکا دولت رسمی جمهوری اسلامی است/  تهدید عدم فروش نفت ایران شکست خورد
عضو شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اینکه اکنون همه دنیا به عمق اهمیت تسخیر لانه جاسوسی پی برده است، گفت: آمریکا غیرقابل اعتماد است و بهترین راویان بدعهدی آمریکا خود دولت رسمی جمهوری اسلامی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، عزت الله ضرغامی پیش از ظهر امروز در جمع مردم رشت در راهپیمایی ۱۳ آبان با بیان اینکه مردم گیلان حق شناسی خود را نسبت به شهدا اعلام کرده اند و در چنین روزی که همه دنیا به سمت ایران هستند تا تاثیر یاوه سرایی های ترامپ را ببینند حضور پرشور داشتند، اظهار کرد: آفرین به شما که حماسه تاریخی آفریدید و بدانید که تاریخ درباره شما قضاوت خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از ۸دی، عزت الله ضرغامی پیش از ظهر امروز در جمع مردم رشت در راهپیمایی ۱۳ آبان با بیان اینکه مردم گیلان حق شناسی خود را نسبت به شهدا اعلام کرده اند و در چنین روزی که همه دنیا به سمت ایران هستند تا تاثیر یاوه سرایی های ترامپ را ببینند حضور پرشور داشتند، اظهار کرد: آفرین به شما که حماسه تاریخی آفریدید و بدانید که تاریخ درباره شما قضاوت خواهد کرد., ۸دی,

وی با اشاره به اینکه سال ها باید بگذرد تا ارزش مردم انقلابی و بزرگوار مردم رشت برای جهانیان روشن شود، اذعان کرد: علیرغم همه فشارها با اعتقاد کامل و داوطلبانه پا در میدان نهادید تا نشان دهید که در این راه پابرجا هستید.

,

 

,

عضو شورای عالی فضای مجازی با اشاره به برگزاری حماسه 8دی توسط مردم غیرتمند رشت با بیان اینکه زمانی که تصاویری از حماسه ۸دی را دیدم به اثر مهم آن در راهپیمایی های ۹ دی به ویژه در تهران اشاره کرد و گفت: تصاویر گیلانیان غیرتمند واقعیت ها را به صحنه آورد و ما به مردم گیلان و رشت افتخار می کنیم.

,

 

,

وی تصریح کرد: گیلان و رشت قهرمان برای کشور فرصت بی بدیل و مقاوم برای انقلاب اسلامی است.

,

 

,

ضرغامی با بیان اینکه در ۴۰ سال گذشته رژیم مسلح شاه که به صورت کامل از آمریکا تجهیز بود در دانشگاه تهران دانش آموزان بی گناه مملکت را به جرم ابراز عقیده به رگبار بست ابراز کرد: این روزها یک شبکه به اسم ایران نشنال با پشتیبانی های قوی تشکیل شده که حرف های بی مبنا و جاهالانه می زنند، اینها یادشان رفته که رژیم شاه همیشه دستش به خون آلوده بود.

,

 

,

وی ۱۳آبان ۵۷ را نقطه سیاه بزرگی بر کارنامه رژیم پهلوی خواند و افزود: یک سال بعد در ۱۳ آبان سال ۵۸ از ۴ دانشگاه کشور به سفارت آمریکا هجوم بردند و آن را تسخیر کردند و آثار آن تاکنون پیدا است.

,

 

,

رئیس اسبق صداوسیمای جمهوری اسلامی با اشاره به تشکیل لانه جاسوسی توسط نفوذی ها افزود: هر روزه کشور با ناآرامی هایی مواجه میشد، که اسناد نشان می دهد مربوط به فعالیت های نفوذی ها است.

,

 

,

وی در ادامه گفت: آنها کاغد خُردکن های پیشرفته داشتند و حجم زیادی از اسناد را نابود کردند، لیکن جوانان ما با سختی مدارک را دوباره بازیابی کردند.

,

 

,

** همه دنیا به عمق اهمیت تسخیر لانه جاسوسی پی برده است

, ** همه دنیا به عمق اهمیت تسخیر لانه جاسوسی پی برده است,

 

,

ضرغامی با اشاره به اینکه دولت موقت متوجه نبود که آمریکا چگونه موجودی است و به هشدار های امام بی اعتنایی می کرد بیان کرد: زمانی که سفارت توسط دانشجویان تسخیر شد امام در این رابطه گفت امروز انقلاب دوم و بزرگتر از انقلاب اول صورت گرفته است.

,

 

,

رئیس اسبق صداوسیمای جمهوری اسلامی با اشاره به اینکه اکنون همه دنیا به عمق اهمیت تسخیر لانه جاسوسی پی برده است، گفت: آمریکا غیرقابل اعتماد است و بهترین راویان بدعهدی آمریکا خود دولت رسمی جمهوری اسلامی است.

,

 

,

وی افزود: امروز اگر اسم ظریف را از متن سخنانش بردارید و بخوانید فکر می کنید یک انسان حزب اللهی تمام عیار  و دو آتیشه آن را نوشته زیرا بدعهدی ها را به خوبی متوجه شده است.

,

 

,

** مذاکره با آمریکا دیوانگی است

, ** مذاکره با آمریکا دیوانگی است,

ضرغامی با اشاره به اینکه اکنون ترامپ دیوانه آمده و هیچ چیز را قبول ندارد اذعان کرد: برخی از سیاسیون شکست خورده می گویند با ترامپ مذاکره کنید اما خود رییس  جمهور نیز می گوید این‌دیوانگی است.

,

 

,

** تهدید عدم فروش نفت ایران شکست خورد

, ** تهدید عدم فروش نفت ایران شکست خورد,

وی با بیان اینکه ملت ایران از ابتدا با تحریم‌مواجه بودند گفت: اکنون تهدید عدم فروش نفت را عنوان کردند اما زمانی که متوجه شدند چنین اتفاقی نخواهد افتاد، چند کشور را معاف کردند زیرا دیدند که نمی توانند مارا تحریم کنند چرا که جمهوری اسلامی هزاران راه دارد.

,

 

,

به گزارش 8دی، در پایان این مراسم قطعنانه ۱۳ آبان ماه ۱۳۵۷ توسط یک دانش آموز بسیجی قرائت شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه