اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس:

از ۲ طرح مجلس در راستای حفظ منافع ملی ایران حمایت خواهیم کرد/استراتژی کشور را باید بر مبنای حذف دلار و تنبیه کشورهای همکار آمریکا قرار دهیم

از ۲ طرح مجلس در راستای حفظ منافع ملی ایران حمایت خواهیم کرد/استراتژی کشور را باید بر مبنای حذف دلار و تنبیه کشورهای همکار آمریکا قرار دهیم
زاهدی گفت: از دو طرح «حذف دلار از معاملات بین المللی» و «تنبیه کشورهای همکار آمریکا در اعمال تحریم علیه ایران» ارائه شده در مجلس در راستای حفظ منافع ملی کشور حمایت خواهیم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با راه آرمان  با اشاره به ارائه دو طرح «حذف دلار از معاملات بین المللی» و «تنبیه کشورهای همکار آمریکا در اعمال تحریم علیه ایران» مجلس شورای اسلامی گفت: این دو طرح در راستای مقابله با اقداماتی است که آمریکا انجام می دهد، است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

وی با بیان اینکه شکی وجود ندارد که ما باید اقدامات متقابلی را در برابر اقدامات آمریکا انجام دهیم، عنوان کرد: این اقدامات می تواند در عرصه های سیاسی، اقتصادی، امنیتی و … باشد که برخی از این اقدامات به درون و برخی دیگر به بیرون از کشور بر می گردد.

,

زاهدی ادامه داد: لذا باید طرح هایی که به مجلس ارائه شده است مورد بررسی قرار بگیرند و به گونه ای نباشند رابطه کشورهایی که با ما همراهی می کنند دچار آسیب شود.

,

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه اصل این است که ما باید با توطئه های آمریکا مقابله کنیم، ابراز کرد: اینکه دولت،مجلس ، قوه قضائیه و ارکان نظام  همه با هم بتوانند کارها را پیش ببرند خود این مسئله اثر بخشی بیشتری از قانون گذاری خواهد داشت.

,

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دو طرح یاد شده باید در کمیسیون های مربوطه مورد بررسی قرار بگیرند، گفت:  از دو طرح چنانچه حافظ منافع ملی باشد حمایت خواهیم کرد.

,

زاهدی با تأکید بر اینکه حذف دلار باید در مبادلات بین المللی کشور اتفاق بیافتد، تصریح کرد:بسیاری از کشورها  همچون چین و روسیه به این نتیجه رسیده اند که دلار را باید از مبادلات خود حذف کنند و این استراتژی در کشورهای دیگر هم باید ایجاد می شود؛ بنابراین حتما باید استراتژی کشورمان مبنی بر حذف دلار از مبادلات باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه