اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:

دوره‌های آموزشی کوتاه مدت برای متخصصان زنان و زایمان برگزار می‎شود

دوره‌های آموزشی کوتاه مدت برای متخصصان زنان و زایمان برگزار می‎شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از راه اندازی و توسعه بخش LDR در حوزه زایمان فیزیولوژیک خبرداد و گفت: به منظور توانمندسازی متخصصان زنان و زایمان استان،دوره های آموزشی کوتاه مدت برای این متخصصان برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سبلان‌ما، قدرت اخوان اکبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در مراسم گشایش کارگاههای آموزشی ضمن خیرمقدم گوئی به مدعوین گفت: با برگزاری کارگاه آموزشی زایمان فیزیولوژیک که موجب توانمندسازی متخصصین زنان و بیهوشی و مدیران روسای ادارات مامایی و تکمیل هسته آموزشی زایمان فیزیولوژیک دانشگاه خواهد شد، دانشگاه میتواند دوره های کوتاه مدت برای متخصصان زنان و زایمان و مامایی استان برگزار کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , سبلان‌ما,
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، با اشاره به اهداف اصلی و آموزش این کارگاه افزود: نشست ها و کارگاههای علمی و تخصصی جزو نیازهای مهم و ضروری در حوزه زایمان فیزیولوژیک است و هدف از اینگونه کارگاهها، توانمندسازی پرسنل، ترویج زایمان طبیعی، جلوگیری ازسزارین های بدون اندیکاسیون و بی مورد، فراهم سازی امکانات زایمان بدون درد و بدون استفاده از دارو، توانمندسازی مادران باردار، ترغیب و خوشایندسازی مادران در فرایند زایمان طبیعی و افزایش رضایتمندی مادران از بارداری و زایمان می باشد.
,
 
,
 اخوان اکبری به موضوع فرهنگ سازی و ایجاد ساختار لازم در خصوص این موضوع اشاره کرد و افزود: هرگونه پیشرفت و تسهیل در حوزه درمانی نیاز به فرهنگ و اصلاح بینش عمومی است و هدف عمومی از راه اندازی زایمان فیزیولوژیک مداخلات طبیعی در زایمان مادران بوده و در اصل کاهش عوارض سزارین و داروهای شیمیایی است به همین جهت دانشگاه در جهت ترویج زایمان طبیعی همگام با سیاستهای کشوری بسترهای لازم را با افتتاح و راه اندازی بخش مجهز و پیشرفته LDR فراهم کرده تا مادران به همراه خانواده های خود در کمال آرامش در اطاقهای مجزا و خصوصی نسبت به تولد نوزاد خود در پروسه طبیعی مبادرت کنند و هزینه ای از این بابت زایمان طبیعی در مراکز دولتی اخذ نمی شود.
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه