logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای در چهارمحال و بختیاری:

تردد در محورهای چهارمحال و بختیاری روان است/آمادگی ۲۴ ساعته راهداران استان در زمستان

تردد در محورهای چهارمحال و بختیاری روان است/آمادگی ۲۴ ساعته راهداران استان در زمستان
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای در چهارمحال و بختیاری گفت: با حضور به موقع راهداران در بارش های چندروزاخیربه ویژه در شهرستان کوهرنگ، هم اکنون تردد در همه ی محورهای استان چهارمحال و بختیاری روان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد جمشیدی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای در چهارمحال و بختیاری در گفت وگو با جهانبین نیوز؛ از آمادگی کامل اکیپ های راهداری برای زمستان سال جاری خبر داد و گفت : اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان چهارمحال و بختیاری از ماه ها پیش جلسات پی در پی و متعددی برای راهداری زمستانی و استفاده ی حداکثری از توان و تجهیزات این سازمان برای خدمت رسانی به مردم در فصل پاییز و زمستان برگزار کرده است و توضیحات و توجیهات لازم به راهداران ارائه شده و امروز شاهد آمادگی کامل راهداران برای خدمت رسانی به مردم شریف استان چهارمحال و بختیاری هستیم.

جمشیدی با تاکید بر تبدیل عملیات واکنشی به عملیات کنشی در راهداری زمستانی تصریح کرد: راهداران در استان چهارمحال و بختیاری به صورت شبانه روزی در تمام محورهای استان به ویژه نقاط و گردنه های پر بارش حضور مستمر داشته و با تمام توان نیروی انسانی و تجهیزات و ماشین آلات آماده ی خدمت رسانی به مردم شریف این استان می باشند.

جمشیدی با توجه به بارش برف در چند روز گذشته در استان عنوان کرد: با حضور به موقع و اقدامات مفید راهداران در بارش های چندروزاخیربه ویژه در شهرستان کوهرنگ، مانع از انسداد محورهای این شهرستان گردیدند و هم اکنون تردد در همه ی محورهای استان چهارمحال و بختیاری روان است.

جمشیدی در پایان گفت: ما راهداران با تمام توان و تجهیزات در خدمت رسانی به مردم در بیست و چهار ساعت شبانه روز آماده هستیم و از مردم شریف استان نیز خواهشمندیم با به همراه داشتن تجهیزات ایمنی زمستانی راهداران را در رسیدن به هدف خودکه حفظ جان مردم و کاهش تصادفات جاده ای ست یاری نمایند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه