logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

​استاندار جدید سیستان وبلوچستان:

مردم سیستان و بلوچستان لایق بهترین ها هستند/شاهد انتصابات اتوبوسی نخواهیم بود

مردم سیستان و بلوچستان لایق بهترین ها هستند/شاهد انتصابات اتوبوسی نخواهیم بود
استاندار جدید سیستان وبلوچستان در اولین مصاحبه رسمی خود با رسانه های بومی استان سیاست های کاری خود در این سمت را با عصرهامون مطرح کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمدعلی موهبتی در گفت و گو در خبرنگار عصرهامون، با اشاره به اینکه برای حل مشکلات مردم از همه ظرفیت ها استفاده میکنم اظهار کرد: از شمالی ترین نقطه استان تا جنوبی ترین منطقه سیستان و بلوچستان خدمت کرده ام و به خوبی با مشکلات و دغدغه های مردم آشنا هستم و برای حل مشکلات آنان از همه گروه های مرجع استفاده خواهم کرد تا بتوانم خادم خوبی برای این مردم باشم.
وی افزود: مردم سیستان و بلوچستان لایق بهترین ها هستند و باید همه مردم برای این استان تفکر کرده و تلاش کنند تا بتوانیم هم از ظرفیت های موجود کمال استفاده را ببریم و هم با مطالبه گری از امکانات دولتی بهره مند شویم و علاوه بر این بتوانیم سرمایه بخش خصوصی را نیز جذب کنیم تا روز به روز این استان شکوفاتر شود.
استاندار جدید سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه توسعه استان اولویت اصلی است بیان کرد: توسعه استان و حل مشکلات موجود و رسیدگی به پروژه های کلان از اولویت های ماست اما باید توجه کنیم که از این سرمایه گذاری کلان برای همه مردم استان استفاده کنیم.
وی ادامه داد: در شرایط کنونی که جنگ اقتصادی است باید همه دست به دست هم داده و با ایثار و گذشت برای این استان تلاش کنیم.
موهبتی با اشاره به اینکه شرایط قومیتی و مذهبی تاثیری در انتخاب های افراد شایسته ندارد، خاطرنشان کرد: همان گونه که رئیس جمهور گفتند هیچ گاه نباید قومیت و مذهب سدی در برابر انتخاب افراد شایسته باشد و در این استان نیز بی شک هرکس بر اساس توانمندی و لیاقت در پست های مورد نظر قرار گرفته و به مردم خدمت خواهد کرد و از توان همه نیروهای بومی بهره مند خواهیم شد.
وی اذعان کرد: گروه های سیاسی استان نیز برای ما قابل احترام بوده و در راستای اهداف سازمانی و رقابت سالم با آنان تعامل داشته و هر کس باید در راستای توسعه استان فعالیت کند.
استاندار جدید سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه دیگر شاهد انتصابات اتوبوسی نخواهیم بود گفت: به هیچ عنوان شاهد این گونه انتصابات نخواهیم بود و به دلیل احترامی که برای مردم این استان دارم تا جایی که میتوانیم از افراد بومی استفاده خواهم کرد اما اگر ببینیم کسی خارج از استان و حتی خارج کشور میتواند برای توسعه استان اثربخش باشد بی شک از وی نیز کمال بهره را خواهیم برد.
وی در پایان گفت: به رسانه های استان قول می دهم تا همواره پاسخگوی آنها باشم و در حوزه کاری خود تا جایی که بتوانم با آنان تعامل می کنیم و از رسانه ها نیز انتظار دارم در راستای توسعه استان با ما همکاری کنند.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه