logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

​معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های سیستان وبلوچستان:

امام حسن عسکری (ع) الگوی بخشندگی و خدمت رسانی بود/ مبارزه جدی امام با شبهات مهدویت

امام حسن عسکری (ع) الگوی بخشندگی و خدمت رسانی بود/ مبارزه جدی امام با شبهات مهدویت
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های سیستان و بلوچستان با بیان اینکه اینکه امام حسن عسکری (ع) به نماز اوّل وقت بسیار اهتمام می دادند گفت: این امام بزرگوار بسان اجداد بزرگوارش در بخشندگی و کمک به مردم یگانه روزگار بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین شهاب میرزایی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون با بیان اینکه امام حسن عسکری (ع) در آرامش، وقار، پارسایى، نجابت و بزرگوارى در نزد خاندانش برتری داشته است، گفت: این امام بزرگوار بسان اجداد بزرگوارش در بخشندگی و کمک به مردم یگانه روزگار بوده است.
وی افزود: یکی از درهای بهشت، بابُ المعروف است. از آن در کسی داخل بهشت نمی شود مگر این که در دنیا کارهای نیک انجام داده و به مردم کمک و خدمت کرده باشد  .
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه امام حسن عسکری (ع) در فشارهای خاصی به سر می بردند و به لحاظ این فشارها حیطه فعالیتی خوبی نداشتند، تصریح کرد: آن حضرت با همه این خفقان ها با بکارگیری راه های گوناگون به وظایف سنگین امامت و هدایت شیعه می پرداختند و فعالیت های خاص اجتماعی، سیاسی و علمی داشتند.
وی با بیان اینکه امام فعالیت ویژه ای برای آماده کردن مسلمانان برای عصر غیبت امام عصر(عج) در جهت رشد معارف دینی و تربیت نمایندگانی در نقاط مختلف اسلامی داشتند، بیان کرد: حضرت با توجه به انحرافات فکری و دینی که در عصر ایشان رخ می داد با آن انحرافات نیز مبارزه می کردند و به روشنگری حقایق دینی می پرداختند.
حجت الاسلام والمسلمین میرزایی با بیان اینکه یکی از دشوارترین روزگارها در عصر امامت، دوران امامت امام حسن عسکری (ع) بوده است، یادآوردی کرد: در آن زمان، فتنه های فراوانی رخ داده و شبهه های زیادی درباره امامت آن حضرت پدید آمده است به گونه ای که تنها عده ای اندک از دوستان و یاران خاص ایشان عقیده و ایمان خالص و ناب خود را از گردباد فتنه ها و توفان شبهه ها ایمن نگه داشتند.
وی در ادامه توضیح داد: امام حسن عسکری(ع) بشارت دهنده منجی موعود(عج) است و با تبیین اندیشه های اسلامی و رد شبهه های دینی در حفظ و گسترش دین اسلام همت گماشت و با تبیین عملکرد مسلمانان، آنان را برای دوره غیبت آخرین امام معصوم (ع) آماده کرده است.
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: امام حسن عسکری (ع) بیشتر دوران زندگی خود را در زندان به سر می بردند اما با این وجود ایشان از رهبری و هدایت مسلمانان غافل نشدند.
وی اذعان کرد: امام (ع) با مرجعیت علمی و الهی به خوبی از عهده رسالت خود برآمدند و در مسیر رد شبهات دینی و تبیین اندیشه های صحیح شیعی کوشیده اند.
حجت الاسلام والمسلمین میرزایی در پایان گفت: امام حسن عسکری (ع) در سال 260 هجری قمری به وسیله یکی از نزدیکانش با زهر مسموم شده و چند روز در بستر بیماری قرار گرفتند و پس از مدت کوتاهی بیماری شدید، در روز جمعه هشتم ماه ربیع الاول سال 260هجری هنگام نماز صبح به شهادت می رسند.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه