logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نبض سبک زندگی در دست اسباب بازی های وارداتی/ از واردات ۲۵ هزار تنی تا رکوردداری چشم بادامی ها در بازار

نبض سبک زندگی در دست اسباب بازی های وارداتی/ از واردات ۲۵ هزار تنی تا رکوردداری چشم بادامی ها در بازار
در حالی نبض سبک زندگی در دست اسباب بازی های وارداتی تند می زند که از یک سو شاهد ضربه به اقتصاد کشور و از سوی دیگر شاهد نابودی آینده فرزندانی هستیم که از این عروسک ها الگو می گیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، اسباب بازی، وسایلی که دنیای کودکی فرزندان با آن شکل گرفته و از آن می آموزند که چگونه به زندگی نگاه کنند گاه همچون باربی می شوند و گاه مرد عنکبوتی یا لاکپشت های نینجا، فرق ندارد مهم آن است که در سایه نبود نظارت ها و واردات بیش از حد در حال حاضر نبض سبک زندگی در دست اسباب بازی های وارداتی تند می زند به گونه ای که از یک سو شاهد ضربه به اقتصاد کشور و از سوی دیگر شاهد نابودی آینده فرزندانی هستیم که از این عروسک ها الگو گرفته و همچون آنها رفتار می کنند.
اسباب بازی هایی که هدف اصلی آنها کسب سود بیشتر است و سعی دارند فرهنگ خود را بیش از پیش در جوامع اسلامی ترویج دهند که این موضوع می تواند به تنهایی رویکرد و آداب کودک را در تمامی زمینه های فکری و پرورشی تغییر دهد.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون،,
,
,

 
, ,
,
واردات بیش از حد اسباب بازی در سال های اخیر خود مصداق هجوم فرهنگی است و باعث شده تا کمتر از اسباب بازی های تولید داخل استقبال شود به گونه ای که در اکثر مراکز تجاری شاهد خودنمایی انواع و اقسام مارک های خارجی بر روی اسباب بازی ها هستیم که خرید و فروش می شود.
 
بیش از ۲۵ هزار تن انواع اسباب بازی از کشور‌های مختلف جهان وارد ایران شد
بر اساس آمار مقدماتی گمرک از تجارت خارجی ۱۲ ماهه سال ۹۶ نشان می‌دهد که در این مدت بیش از ۲۵ هزار تن انواع اسباب بازی از کشور‌های مختلف جهان وارد ایران شده است.
بر اساس واردات این حجم اسباب بازی به کشور، ۹۳ میلیون و ۵۲۴ هزار و ۴۸۹ دلار ارز از کشور خارج شد که بالغ بر ۳۱۸ میلیارد و ۶۳۱ میلیون و ۱۴۹ هزار و ۴۹۳ تومان در آمار گمرک به ثبت رسیده است.
 
,
,
, بیش از ۲۵ هزار تن انواع اسباب بازی از کشور‌های مختلف جهان وارد ایران شد,
,
, ،,
,
, ,

لازم به ذکر است که انواع اسباب بازی در ۱۲ ماهه سال ۹۶ از ۲۱ کشور دنیا از جمله چین، قبرس، آلمان، اسپانیا، زیمبابوه و ... وارد ایران شده است.
در میان کشور‌های ذکر شده اولین و بزرگترین کشور صادرکننده انواع اسباب بازی به ایران، چین بوده است که با فروش بیش از ۲۲ هزار تن از این محصول به کشور، درآمد ۸۳ میلیون و ۵۱۶ هزار و ۳۹۲ دلاری را نصیب خود کرده است.
 
,
,
,
,
, ,

ناگفته نماند چهارراه رسولی یکی از بزرگترین و شناخته‌شده‌ترین بازارهای تجاری شهر زاهدان است که در آن انواع و اقسام کالاهای خارجی از آمریکایی، پاکستانی و هندی گرفته تا چینی و تایلندی عرضه می شود به گونه ای که از سراسر کشور  مشتریان پروپا قرص این اجناس که اغلب دسته دوم هستند برای خرید به صورت فله ای مراجعه می کنند. این در حالی است که تا زمانی که پای کالاهای خارجی به میان باشد و در بازارهای داخلی خودنمایی کنند از تولیدات بومی و ملی حمایت چندانی صورت نخواهد گرفت.


انتهای پیام/
,
, ،,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه