اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

منتشر شد/

جنگی که بود، جنگی که هست

جنگی که بود، جنگی که هست
ویژه‌نامه «جنگی که بود، جنگی که هست» به مناسبت هفته دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان منتشر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از  سفیر آشتیان، به مناسبت هفته غرور آفرین دفاع مقدس، ویژه‌نامه‌ای با عنوان «جنگی که بود، جنگی که هست» به همراه مسابقه پیامکی منتشر شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, سفیر آشتیان,

در بخش‌هایی از این ویژه‌نامه می‌خوانیم: هفته دفاع مقدس نمودار مجموعه‏‌ای از برجسته‏‌ترین افتخارات ملت ایران در دفاع از مرزهای میهن اسلامی و جانفشانی دلاورانه در پای پرچم برافراشته اسلام و قرآن است. در این مجموعه تابناک، درخشنده‏‌ترین و نفیس‏‌ترین نگین گران‌بها یاد و خاطره شهیدان است. آنها جوانان و جوانمردان رشید و پاک‌سرشتی بودند که با آگاهی و درک والای خود موقعیت حساس کشور را تشخیص دادند و وظیفه‏ بزرگ جهاد در راه خدا را مشتاقانه پذیرا شدند. هر ملتی که چنین دلاوران آگاه و شجاعی را در دامان خود پرورده باشد حق دارد به آنان ببالد و آنان را الگوی تربیت جوانان خود در همه دوران‏‌ها بداند.

,

همچنین در این ویژه‌نامه آمده است: چهره‏‌ای شاد و نورانی داشت. خوب که نگاهش می‏‌کردی می‏‌توانستی آثار خستگی را در صورتش ببینی. ولی چشمانش تو را بیشتر مجذوب خود می‏‌کرد. لباس خاکی، ساده و تمیزی بر تن داشت. 17 ساله نشان می‏‌داد. لاغر و باریک‌اندام بود و در چهره‏‌اش مظلومیتی غریب موج می‏‌زد. اصلاً به او نمی‏‌آمد که مرد جنگ و جبهه باشد؛ اما نگاهش می‏‌گفت «جبهه بزرگ و کوچک نمی‏‌شناسد، عشق می‏‌شناسد». به او می‏‌گویم «چرا به مدرسه نرفتی؟» با اخم نگاهم می‏‌کند و جواب می‏‌دهد «جبهه خود مدرسه است؛ آن هم مدرسه عشق و ایثار؛ مدرسه‏‌ای که انسان کامل پرورش می‏‌دهد»، بعد لبخندی می‏‌زند، لبخندش سراسر معنا بود. سال‏‌ها بعد مادرش عکسش را نشانم داد و گفت «در کربلای پنج کربلایی شد...».

,

 

,

در بخشی دیگر از این ویژه‌نامه می‌خوانیم: هفته دفاع مقدس یادآور خون‏‌های مقدسی است که در پای شجره طوبای انقلاب اسلامی ریخته شد. فرزندان جبهه و شهادت اطاعت را عبادت می‏‌بینند. وارثان دفاع مقدس عزت جهاد را با ذلت در خانه نشستن عوض نمی‏‌کنند. ایستادگی آنها نشستگان تاریخ را به قیام وا می‏‌دارد و این پیام بزرگ دفاع مقدس است.

,

 

,

علاقه‌مندان می‌توانند جهت تهیه این ویژه‌نامه با دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان با شماره 08637226384 تماس بگیرند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه