logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

در نشست خبری با اصحاب رسانه مطرح شد:

کانون های فرهنگی هنری مولود انقلاب اسلامی هستند/ مسجد بستر تفکر و تبادل اندیشه است

کانون های فرهنگی هنری مولود انقلاب اسلامی هستند/ مسجد بستر تفکر و تبادل اندیشه است
معاون فرهنگی و هنری ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با بیان اینکه کانون های فرهنگی هنری مولود انقلاب اسلامی هستند، گفت: تاکنون حدود 22 هزار کانون در کشور به برکت انقلاب اسلامی راه اندازی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، سعید سعادتی شب گذشته در نشست خبری با اصحاب رسانه در زاهدان اظهار کرد: در کشورهای اسلامی اولین و تاثیرگذارترین کتابخانه ها در جوار مساجد شکل گرفته است و از همان اول مسجد محل فکر و اندیشه و تفکر بوده است.
وی با بیان اینکه کتابخانه ها محل تولید علم و فکر هستند، افزود: در کشور بیش از 13 هزار کتابخانه در جوار مسجد وجود دارد که از این تعداد 6 هزار کتابخانه مخزن دار و رسمی و مابقی کتابخانه باز می باشد، در این راستا 580 کتابخانه از این تعداد  در سیستان وبلوچستان راه اندازی شده که 5 درصد از کتابخانه های مساجد کشور را در بر می گیرد.
معاون فرهنگی و هنری ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در ادامه به توزیع 250 هزار جلد کتاب به ارزش 50 میلیارد ریال همزمان با هفته کتاب امسال در سراسر کشور خبر داد و گفت: این کتاب ها در قالب کاروان شامل هزار و 400 عنوان کتاب در بخش های مختلف فرهنگی، آموزشی، ادبیات داستانی و غیره توزیع شد.
 وی ادامه داد: در حال حاضر یک میلیون و 200 هزار نفر در کشور عضو کتابخانه های مساجد هستند که بیش از 60 درصد آنان را نوجوانان تشکیل می دهند.
سعادتی صدور 200 کارت هوشمند چند منظوره برای فعالان حوزه کتاب و اجرای طرح شنبه کتاب در 200 مسجد کشور را از جمله برنامه های این نهاد تا پایان سالجاری برای توسعه کمی و کیفی در حوزه کتاب در کشور عنوان کرد.
این مسئول در ادامه سخنان خود بیان کرد: از مجموع 22 هزار کانون فرهنگی هنری مساجد کشور 51 درصد آنها در روستاها قرار دارند.
 سعادتی در پایان با اشاره به جشنواره مدهامتان(رقابت های قرآنی ویژه اعضای کانون های مساجد) گفت: در سیزدهمین جشنواره مدهامتان امسال علاوه بر افزوده شدن بخش فرهنگی، نوجوانان زیر 16 سال نیز می توانند در آن شرکت کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون،,
,
, ،,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه