اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اشتغالزایی با کشت طلای سرخ در سیستان وبلوچستان/ برداشت بیش از ۵۳ کیلوگرم زعفران از مزارع سیستان وبلوچستان

اشتغالزایی با کشت طلای سرخ در سیستان وبلوچستان/ برداشت بیش از ۵۳ کیلوگرم زعفران از مزارع سیستان وبلوچستان
کشت زعفران این طلای سرخ چند سالی است که به صورت پایلوت در مزارع سیستان وبلوچستان شروع شده و پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از 53 کیلوگرم زعفران در این استان برداشت شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، ایران یکی از بزرگترین کشورهای تولیدکننده و صادرکننده جهان در زعفران است به گونه ای که حدود ۹۰ درصد تولید این محصول را در اختیار دارد.
بنابر گزارش وزارت جهاد کشاورزی، ایران سال گذشته ۲۰۳ تن زعفران به ارزش ۲۸۶ میلیون دلار صادر کرده و بزرگ‌ترین خریداران زعفران ایران، امارات متحده عربی، اسپانیا هستند که بخش عمده خریداری شده از سوی اسپانیا و امارات به نام خود این کشورها در بازارهای جهانی عرضه می‌شود. علاوه بر این، ایتالیا، آمریکا، هند، فرانسه، سوئد، آرژانتین، عربستان سعودی، هنگ کنگ، بریتانیا و سوئیس عمده‌ترین خریداران زعفران ایران در سال گذشته بودند.
با این تفاسیر اما کشت زعفران این طلای سرخ چند سالی است که به صورت پایلوت در 5 هکتار از مزارع استان سیستان وبلوچستان شروع شده و به گفته مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان با تمهیداتی که صورت گرفته امسال 13 هکتار دیگر نیز به مزارع کشت زعفران در استان برای مکان یابی و توسعه سطح زیر کشت اضافه شده است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون،,
,
,
,
با اجرای این طرح اما علاوه بر ایجاد اشتغالزایی از مهاجرت مردم نیز جلوگیری به عمل آمده است که در این خصوص اردشیر شهرکی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون اظهار کرد: امسال 13 هکتار دیگر به مزارع کشت زعفران در استان برای مکان یابی و توسعه سطح زیر کشت اضافه شده به گونه ای که تقریبا از هر هکتار از مزارعی که زیر کشت زعفران رفته حدود پنج تا 10 کیلوگرم زعفران برداشت می‌شود.
, عصرهامون ,

وی در تکمیل مطلب فوق بیان کرد: زعفران گیاه مناطق نیمه گرمسیری است که پس از آماده سازی(شخم زدن و کوددهی) زمین را سیراب کرده و پس از چند روز از بارور شدن زمین پیاز زعفران را بعد آماده کردن از اوایل خرداد تا اواخر شهریور بسته به شرایط جوی منطقه می‌توان کاشت و برداشت آن نیز از دهه اول آبان شروع می‌شود.
به گفته این مسئول امسال در پنج شهرستان سیستان و شهرستان‌های میرجاوه، زاهدان و خاش زعفران کشت شده است.
 
انتهای پیام/

,
, ،,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه