اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس هیئت ووشو استان قزوین:

۵ ووشوکار قزوینی به اردوی تیم ملی راه یافتند/ تمرین در باشگاه‌های خصوصی مشکل جدی ووشو است

۵ ووشوکار قزوینی به اردوی تیم ملی راه یافتند/ تمرین در باشگاه‌های خصوصی مشکل جدی ووشو است
رئیس هیئت ووشو استان قزوین گفت: با وجود افتتاح خانه ووشوی الوند به عنوان یکی از آکادمی‌های مجهز این ورزش همچنان به دلیل کمبود امکانات در بخش تالو و تمرین مربیان در باشگاه‌های خصوصی با مشکلاتی مواجه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی تنباکوساز در گفت‌و‌گو با  صبح قزوین با اشاره به المپیاد ووشو اظهار کرد: نخستین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشور با حضور 32 تیم از سراسر کشور در قزوین برگزار شد که در نتیجه آن 5نفر از ووشو کاران استان موفق به کسب رتبه و ورود به اردوی تیم ملی شدند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی در ادامه افزود: یک دوره مسابقات انتخابی نیز در بهمن ماه سال جاری با دو بخش جوانان و نوجوانان در بندر عباس برگزار می‌شود و امید است که در این مسابقات تعداد سهیمه 5نفر به 6نفر برای حضور در تیم ملی افزایش یابد. 
,
,
 
,
, ,

رئیس هیئت ووشو استان قزوین ابراز کرد: افتتاح خانه ووشوی الوند به عنوان یکی از آکادمی‌های مجهز کشور در این رشته در ماه‌های اخیر کمک شایان توجهی به رشد ووشوی استان داشته و این رشته را در وضعیت خوبی قرار داده، ضمن اینکه تمام مربیان بومی خود استان هستند. 

وی با اشاره به رتبه استان در المپیاد کشوری ووشو گفت: در المپیاد ووشو استان قزوین از میان 31استان کشور در جایگاه هشتم قرار گرفت و این وضعیت نسبت به گذشته جایگاه مطلوبی است. 

این مسئول با برشمردن مشکلات این رشته ورزشی در استان عنوان کرد: ورزش ووشو به دلیل کمبود امکانات در بخش تالو با مشکلاتی مواجه است؛ در این زمینه ما نیازمند سخت افزارهایی هستیم که باید از خارج از کشور وارد شود و هم اکنون چنین امکانی فراهم نیست. 

وی ادامه داد: همچنین مربی‌های ساندا نسبت به تالو پیشرفته نیستند که در این راستا اعزام و برگزاری دوره‌های آموزشی برای مربیان در دستور کار قرار گرفت. 

تنباکوساز اظهار کرد: نبود فضای مناسب مخصوص ووشو و تمرین مربیان در باشگاه‌های خصوصی یکی از مشکلات اساسی این ورزش است و همین نکته فعال بودن بیشتر را با مشمل مواجه می‌کند. 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
, ,

وی درباره تلاش مسئولان در راستای حل مشکلات ووشوی استان اذعان کرد: مسئولین تلاش‌های لازم را در راستای حل مشکلات و ارتقای وضعیت ووشو استان انجام می‌دهند با این حال به خاطر اختصاص اعتبارات از بخش کشوری و وجود مشکل اعتبارات در کل کشور این امر نیازمند زمان است. 

رئیس هیئت ووشو استان ابراز کرد: مسئولین استان و مدیر کل ورزش و جوانان حمایت‌های بسیاری از این رشته ورزشی داشتند و امیدواریم در سال آینده و مسابقات آسیایی و جهانی شاهد حضور پر رنگ ووشوکاران استان باشیم. 
,
,
,
,
 
,
, ,

وی در پایان گفت: استان هم اکنون دارای قهرمانان جهانی در این رشته است؛ محسن شهبازی، آرمین افراز ملک رودی و محمد مهدی رضایی این قهرمانان جهانی قزوینی هستند. 
انتهای پیام/
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه