logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

​پایان ماه و آغاز صفوف طولانی بنزین/ مسئولان شرکت نفت زاهدان روزه سکوت گرفته اند

​پایان ماه و آغاز صفوف طولانی بنزین/ مسئولان شرکت نفت زاهدان روزه سکوت گرفته اند
مسئولان شرکت نفت منطقه زاهدان در فصل زمستان که بیشترین مراجعه مردم و خبرنگاران به آنها است روزه سکوت گرفته اند و از پاسخگویی خودداری می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، سوم آذرماه جاری بود که خبری خوشحال کننده مبنی بر خلوت شدن صفوف جایگاه های عرضه سوخت در استان سیستان وبلوچستان از سوی مسئولان امر منتشر شد و قدری از استرس و نگرانی شهروندان را برطرف کرد که دیگر مجبور نیستند مدت زمان زیادی از وقت خود را در صف بنزین تلف کنند.
حدود سه هفته قبل بود که احیای کارت های سوخت خودرو و در پی آن بازگشت کارت های مهاجر به خانه جزو دلایل اصلی خلوت شدن صفوف بنزین اعلام شد اما این روند تنها کمتر از 20روز پایدار بود و بار دیگر شاهد هستیم که مردم زاهدان باید مجدداً انتظار در صفوف طولانی بنزین را تجربه کنند.
یکی از شهروندان زاهدانی در گفتگو با عصرهامون اظهار کرد: مدت زیادی بود که به دلیل فعالیت قاچاقچیان سوخت و سوء استفاده برخی از پمپ چی ها در جایگاه ها موجب شده بود تا برای چند لیتر سوخت مصرفی خودروی خود مدت زیادی را در صف های طولانی در انتظار بمانیم.
وی ادامه داد: اما در نهایت پس از ابلاغ قانون جدید الزام کارت های سوخت تا مدتی خیالمان از بابت سوخت گیری راحت شده بود و می توانستیم خیلی راحت سوخت مورد نیاز خودرو را تامین کرده و به سایر امورات مان برسیم.
این شهروند زاهدانی بیان کرد: متاسفانه این روند تنها در روزهای ابتدایی هر ماه انجام می گیرد و با جایگاه های خلوت روبرو هستیم اما هر چه به روزهای پایانی ماه نزدیک می شویم این صفوف نیز شلوغ تر می شود و باز هم با همان مشکل قدیمی و همیشگی دست و پنجه نرم می کنیم.
وی در پایان خواستار رسیدگی جدی از سوی دولت شد و گفت: اقدامات موقتی دوای درد مردم نیست و کسانی که بر مسند مدیریت هستند باید با ایجاد کارگروهی ویژه تدابیری اتخاذ کنند که این معظل برای همیشه رفع شود.
به گزارش میدانی خبرنگار عصرهامون، هر چه به پایان ماه نزدیک می شویم صف های بنزین در استان نیز طولانی تر می شود و مردم از بیم اینکه سهیمه سوخت آنها بسوزد به فکر ذخیره سازی و... می افتند که همین موارد باعث ایجاد صفوف بنزین می شود.
شایان ذکر است به منظور پیگیری موضوع و شفاف سازی نسبت به چرایی تشکیل صف های بنزین در روزهای انتهایی ماه، با مسئولان شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان طی چندین مرتبه متوالی تماس گرفته شد که متاسفانه مسئولان این شرکت به هیچ وجه پاسخگو نبودند.
این موضوع در حالی ست که پایگاه خبری عصرهامون در خصوص گران فروشی سیلندرهای گاز نیز با کوروش بالادست؛ مدیر منطقه زاهدان تماس گرفت اما گویا مدیران این شرکت در زمانی که باید پاسخگو باشند روزه سکوت گرفته اند تا زمستان به اتمام برسد.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
, عصرهامون ,
,
,
,
, عصرهامون,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه