اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حوزه علمیه زنجان میزبان جشنواره فیلم مقاومت شد

حوزه علمیه زنجان میزبان جشنواره فیلم مقاومت شد
حوزه های علمیه سراسر کشور با همکاری سازمان بسیج طلاب و روحانیون، یکی از ستون‌های برگزاری جشنواره فیلم مقاومت در 31 استان کشور هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهرزنجان ،حوزه علمیه زنجان هم به جمع میزبانان سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت پیوست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهرزنجان,

بنابراین گزارش قرار است فیلم های سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت به مدت 5 روز از/شنبه/ پنجم مهر ماه  سال جاری در حوزه های علمیه زنجان اکران شود.

,

گفتنی است فیلم های سیزدهمین جشنواره بین المللی مقاومت در حوزه های علمیه امام صادق(ع)،مسجد سید،حوزه علمیه ابهر و حوزه های علمیه خواهران اکران خواهد شد.

,

مراکز حوزوی استان‌های مختلف با همکاری سازمان بسیج طلاب و روحانیون، یکی از ستون‌های برگزاری جشنواره فیلم مقاومت در 31 استان کشور هستند.  تا هفته گذشته بیش از 480 مرکز حوزوی به جمع میزبانان این رویداد فرهنگی و سینمایی پیوسته بودند که آمار جدیدتر پس از جمع بندی گزارش های دور اول ناظرین جشنواره اعلام خواهد شد.

,

با افزایش روزافزون تعداد میزبانان جشنواره مقاومت در کشور، این رویداد در دوره سیزدهم خود، به گسترده‌ترین جشنواره فرهنگی – سینمایی پس از انقلاب اسلامی بدل شده است.

,

خاطر نشان می شود سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با رویکرد مقاومت، بصیرت و شکوفایی در گستره «سینمای ایران» و «سینمای بین ‌الملل» در قالب بخش‌های مختلف فیلم های سینمایی، سینمایی ویدیویی، کوتاه، مستند، چشم‌انداز سینمای مقاومت ایران، نشست‌های تخصصی و بزرگداشت سینماگران عرصه انقلاب و دفاع مقدس و برنامه‌های جانبی همزمان با هفته گرامیداشت دفاع مقدس در ایران و چند کشور جهان برگزار می‌شود.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه