اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

صیانت از حقوق شهروندان مهمترین وظیفه دستگاه قضا/ دادستان نیکشهر از آسانسورهای اماکن عمومی بازدید کرد

صیانت از حقوق شهروندان مهمترین وظیفه دستگاه قضا/ دادستان نیکشهر از آسانسورهای اماکن عمومی بازدید کرد
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نیکشهر در راستای صیانت از حقوق عامه از آسانسورهای موجود در اماکن عمومی این شهرستان بازدید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن گل محمدی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، با تاکید بر اینکه دستگاه قضا باید ضامن حقوق مردم باشد، اظهار کرد: یکی از مهمترین وظایف ما در دستگاه قضا توجه به حقوق عمومی مردم است که در همین راستا برنامه بازدید های سرزده از اماکن عمومی همواره در دستور کار این نهاد بوده است.
وی با اشاره به اینکه استفاده از آسانسور ایمن از حقوق شهروندی مردم است، افزود: با توجه به ضرورت استفاده از آسانسورهای ایمن و استاندارد توسط مردم به خصوص در اماکن عمومی مثل بیمارستان ها ،دانشگاهها ،نهادها و ادارات دولتی و باعنایت به اختیاراتی که به دادستان ها به عنوان مدعی العموم و حافظ حقوق عامه و منافع عمومی تفویض شده بازدید از آسانسور های اماکن عمومی نیکشهر را در دستور گذاشتیم.
 دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نیکشهر بیان کرد: پیشگیری از حوادث تلخ و ناگواری از قبیل سقوط کابین آسانسور و محبوس شدن در آن و جلوگیری و پیشگیری از ورود خسارت های احتمالی جانی و مالی ناشی از عدم نگهداری صحیح و سرویس به موقع این دستگاهها و توجه به بخشنامه اخیر دادستانی کل کشور برای انجام بازرسی های دوره ای از این وسایل، روز گذشته به صورت سرزده از اماکن عمومی نیکشهر بازدید کرده و از نزدیک این وسایل را تست کردیم.
وی با بیان اینکه رعایت ایمنی این وسایل از وظایف سازمان ها و ارگان های آن نقطه است، گفت: به توجه به قانون مجازات اسلامی در صورت وقوع اینگونه حوادث ناگوار از باب تسبیب در جرم موضوع قابل پیگرد قانونی است و این به آن معناست که هرچند فرد به صورت مستقیم جرمی را مرتکب نشده ولی به دلیل اینکه سبب انجام تحقق آن شده،تحت تعقیب قانون قرار خواهد گرفت.
گل محمدی خاطرنشان کرد: مسؤولیت کیفری و مدنی هرگونه حادثه ای در این بخش در قوانین وضع شده است و اماکنی که از آسانسور استفاده می کنند مکلف به بیمه تجهیزات خود نیز می باشند.
وی در پایان با تاکید بر اینکه این بازرسی ها ادامه دارد، تصریح کرد: این موضوع باید به صورت جدی در کل استان انجام شود و هرجا حس می شود که حقوق مردم ضایع می شود به طور جدی با متخلف برخورد شود.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
, ،,
,
,
, ،,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه