اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فریاد مردم از گرانی گوشت سفید/ قیمت مرغ در سیستان وبلوچستان به ۱۳ هزار تومان رسید

فریاد مردم از گرانی گوشت سفید/ قیمت مرغ در سیستان وبلوچستان به ۱۳ هزار تومان رسید
افزایش نرخ گوشت این روزها در سیستان وبلوچستان موجب نارضایتی مردم شده است و علی رغم وعده های همیشگی مسئولان برای تنظیم بازار به تدریج شاهد افزایش قیمت اقلام خوراکی هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، قیمت مرغ در سیستان وبلوچستان این روزها سربه فلک کشیده و به نوعی از دلار هم سبقت گرفته و به مرز 13 هزار تومان رسیده است.
گرانی در بازار مرغ اگر چه قدرت خرید مردم را کاهش داده اما عمده دلیل آن به گفته شهروندان عدم مدیریت و نظارت و کنترل بر بازار است که در سایه غفلت مسئولان امر بار سنگین این گرانی بر دوش مردم نهاده شده است.
یک فرهنگی بازنشسته در زاهدان ضمن گلایه از افزایش بی سابقه قیمت مرغ در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون اظهار کرد: عامل بسیاری از گرانی ها در خلا نظارت دستگاه های متولی و نبود مدیریت صحیح احساس می شود. این روزها قیمت مرغ به 13 هزار تومان رسیده و شاهد هستیم کم کم این کالا هم از سفره مردم در حال حذف شدن است. دولت باید فکری به حال مردم بردارد و این گرانی ها را مهار کند زیرا کاستن از مشکلات مردم وظیفه اصلی دولت است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون،,
,
, عصرهامون , .,
,
, ,

یکی از شهروندان نیکشهری نیز از فروش مرغ به قیمت 12 هزار و 900 خبر داد و گفت: مسئولان باید چاره ای بیاندیشیند چرا که مردم همچون آنها حقوق های میلیونی دریافت نمی کنند و این گرانی ها زندگی آنان را با مشکل مواجه کرده است.
 
نظارتی بر قیمت اجناس در بازار انجام نمی شود
شهرکی شهروند ساکن در ایرانشهر هم ضمن ابراز گلایه از گرانی کالاهای اساسی مردم گفت: قیمت مرغ کشتار روز کاکل زری در این شهرستان به 13 هزار تومان و مرغ زنده به 10هزار تومان رسیده و این افزایش قیمت ها قدرت خرید را از مردم گرفته است.
 
,
,
,
, نظارتی بر قیمت اجناس در بازار انجام نمی شود,
,
,
, ,

دهمرده یکی دیگر از شهروندان سیستانی هم در این خصوص بیان کرد: در سایه نبود نظارت دستگاه های متولی شاهد افزایش قیمت و فروش اجناس به صورت دلبخواهی توسط فروشندگان هستیم و از آنجایی که تعداد زیادی از افراد جامعه زیر خط فقر زندگی می کنند این گرانی قدرت خرید را از آنها گرفته به گونه ای که مرغ زنده در  زابل 10 و در هیرمند 11 هزار تومان به فروش می رسد، ناگفته نماند که مرغ کشتار روز در این شهرستان به مرز 13 هزار تومان رسیده است.
 
خبری از نظارت نیست/ قیمت مرغ پرکشید
شه بخش یکی از شهروندان چابهاری هم در این خصوص بیان کرد: گرانی ها هر روز بیشتر از قبل خودنمایی می کنند. به علت گرانی گوشت قرمز مدت ها بود که مرغ را جایگزین گوشت مصرفی خانواده کرده بودیم اما این روزها به لطف مسئولان مربوطه توان خرید این کالا هم از ما گرفته شده و در سایه نبود نظارت کافی شاهد فروش مرغ به قیمت بیش از 13 هزار تومان در شهر هستیم.
علی ای حال گرانی در بازار مرغ در حالی این روزها صدای اعتراض مردم را بلند کرده که در سایه کمبود نظارت ها بر بازار خرید و فروش گوشت مرغ و قرمز شاهد افزایش بی رویه قیمت ها در این بخش هستیم به گونه ای که هر کیلو گوشت گوسفندی این روزها تا مرز 60 هزار تومان و هرکیلو مرغ به بیش از 13 هزار تومان به فروش می رسد.

انتهای پیام/
,
, ،,
,
, خبری از نظارت نیست/ قیمت مرغ پرکشید,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه