اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

هاری در کمین شهروندان سیستان وبلوچستان/1113 نفر در سیستان مورد گزش حیوانات قرار گرفتند

هاری در کمین شهروندان سیستان وبلوچستان/1113 نفر در سیستان مورد گزش حیوانات قرار گرفتند
در حالی هاری بیماری خطرناک و مشترک بین حیوان و انسان به شمار می رود که در هفت ماهه نخست سال جاری هزار و 113 مورد حیوان گزیدگی در منطقه سیستان گزارش شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، معضل سگ های ولگرد در حالی یکی از دغدغه های اصلی شهروندان در سیستان وبلوچستان به شمار می رود که هاری خطرناکترین بیماری بین حیوان و انسان است که اکثراً از طریق گازگرفتگی سگ های ولگرد به وجود می آید.

در این راستا سال گذشته نیز هفت شهروند سیستانی در شمال استان جان خود را به علت بیماری هاری از دست دادند. اما آنچه جای تعجب است غفلت مسئولان امر از تراژدی تکراری این معضل اجتماعی می باشد به گونه ای که این روزها در اقصی نقاط شهرهای این دیار همچنان شاهد هجوم سگ های ولگرد به صورت دسته جمعی در کوچه و خیابان هستیم که وجود این حیوان خطرناک در معابر شهری علاوه بر اینکه عاملی برای تهدید جان شهروندان به شمار می رود، چهره شهر را زشت کرده و سبب رعب و وحشت ساکنین در مناطق مختلف شده است که می طلبد شهرداری ها وارد عمل شده و این دغدغه مردم را خاتمه دهند.

به گفته اکبری زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل در گفت وگو با خبرنگار ما از ابتدای امسال تا مهر ماه هزار و 113 مورد حیوان گزیدگی در منطقه سیستان گزارش شده که این آمار در مدت مشابه  سال گذشته 3 هزار و ۶۸۰ مورد بوده است.

این مسئول بیان کرد: سیستان و بلوچستان به دلیل همجواری با کشورهای افغانستان و پاکستان که از نظر بهداشتی در سطح پایینی قرار دارند بیش از هر استان دیگری در معرض ویروس بیماری هاری قرار دارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل با اشاره به اینکه هزینه واکسن بیماری هاری در هر نوبت بیش از یک میلیون تومان است، از شهروندان خواست تا با رعایت موارد بهداشتی و مراجعه سریع به مراکز درمانی از ابتلا به این بیماری پبشگیری کنند.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه