اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دادستان عمومی و انقلاب مرکز البرز:

پرونده شهرداران متخلف کرج در حوزه پسماند به دادگاه رفت/ بیش از ۹۰۰۰ متر مربع اراضی ملی با پنج فقره حکم قضائی آزاد شد

پرونده شهرداران متخلف کرج در حوزه پسماند به دادگاه رفت/ بیش از ۹۰۰۰ متر مربع اراضی ملی با پنج فقره حکم قضائی آزاد شد
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز گفت: با شهرداران مناطق مختلف کرج در خصوص جمع آوری پسماند‌های شهری و حفظ بهداشت و سلامت عمومی برخورد شد و پرونده شهرداران متخلف و مجرم با صدور کیفرخواست به دادگاه صالح ارسال شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، حاجی‌ رضا شاکرمی در خصوص اهم اقدامات قضائی انجام شده در زمینه احقاق حقوق عامه در سال جاری گفت: در خصوص حفظ و جلوگیری از تصرف اراضی در حریم و بستر رودخانه کرج با مدیر شرکت سهامی آب منطقه‌ ای استان البرز و نماینده حقوقی وی جلسات متعددی برگزار شد و به وی تذکر داده شد تا با اعزام پیمانکاران آن سازمان با قید فوریت و تسریع نسبت به رفع مستحدثات غیر مجاز درحریم و بستر رودخانه اقدام شود.
 
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز یکشنبه (16 دیماه) افزود: در شش ماه اول سال جاری با قید فوریت و تسریع و به منظور پیشگیری از ساخت و ساز‌های غیرمجاز، ۳۵ فقره تخریب با ماده ۲ تبصره ۴ قانون توزیع عادلانه صورت پذیرفته است و همچنین جهت پیشگیری از ساخت و ساز‌های غیرمجاز و حراست از اراضی واقع شده در حریم و بستر رودخانه، گشت‌های مشترک توسط سازمان متولی و بخشداری مناطق صورت پذیرفته است.
 
وی اظهار داشت: در شش ماهه اول سال، جهت حفظ محیط زیست و کمربندی شهری شهرستان کرج، بازدید از معادن باغستان غربی و نوید غرب به عمل آمد و نکات لازم به تصدی آن معادن، تذکر داده شد و حتی منجر به پلمب شده است.
 
شاکرمی تصریح کرد: در خصوص حفظ اکوسیستم محور چالوس - کرج، با پیمانکاران آزاد راه تهران - شمال جلسات متعددی با حضور ادارات متولی امر حفظ محیط زیست و منابع طبیعی برگزار شد که پس از بیان مشکلات توسط ادارات متولی به پیمانکاران آزاد راه مذکور موارد لازم در جهت حفظ محیط زیست تذکر داده شده است.
 
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز گفت: در خصوص احداث اتوبان تهران - قزوین و تکمیل پروژه بزرگراه شهید همت، نسبت به تخریب موانع و مستحدثات غیر مجاز در منطقه کلاک (جهان نما) اقدام شد و هم اکنون موانع جهت تکمیل پروژه بزرگراه شهید همت مرتفع شده است.
 
وی افزود: با برداشت کنندگان غیر مجاز آب در سطح شهر و محور چالوس – کرج نیز برخورد شد و چاه و حفاری‌ های غیر مجاز مسلوب المنفعه و پلمب شده است.
 
شاکرمی اظهار داشت: با شهرداران مناطق مختلف کرج در خصوص جمع آوری پسماند‌های شهری و حفظ بهداشت و سلامت عمومی برخورد شد و پرونده شهرداران متخلف و مجرم با صدور کیفرخواست به دادگاه صالح ارسال شده است.
 
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز تصریح کرد: جهت حفظ اراضی ملی در محدوده شهر‌ها وحریم شهرها، حفظ کاربری اراضی ادارات متولی اعم از اداره راه، شهرسازی و جهاد کشاورزی تذکرات لازم صادر شد و گشت‌ های میدانی و بازدید‌های میدانی اعزام شده اند.
 
وی اضافه کرد: در زمینه رفع تصرف اراضی ملی منابع طبیعی شهرستان کرج میزان 9 هزار و 256  متر مربع از اراضی ملی در اجرای پنج فقره احکام قضائی آزاد شد و در راستای اجرای تبصره یک ذیل ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره برداری و در راستای حفظ حقوق بیت المال و جلوگیری از تضییع حقوق دولتی در سال ۹۷ ، نسبت به رفع تصرف از اراضی تصرفی به تعداد چهار فقره جمعا به مساحت هزار و 402 متر مربع اقدام شد.
 
شاکرمی در ادامه با بیان اینکه در خصوص تخلفات مرتبط با ماده ۴۴ قانون جنگل‌ها و مراتع کشور از ابتدای سال جاری به تعداد ۱۳ فقره پرونده جمعا شش هزار و 669  واحد دامی تشکیل شده است، گفت: کاهش حدود ۹۸ درصدی حریق‌های واقع شده در مراتع شهرستان کرج را می‌توان به عنوان یکی از موارد مهم در نظارت مستمر و تلاش نیرو‌های یگان اداره منابع طبیعی و نظارت مراجع قضائی شهرستان بر اداره متولی یاد کرد.
 
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز در خاتمه خاطرنشان داشت: با همت و نظارت مراجع قضائی و تلاش اداره متولی بیش از ۴۰ درصد از اراضی ملی دارای سند مالکیت به نام دولت تنظیم شده و مبلغ ۱۳۰۳۴۲۴۰۴ ریال حاصل از اجرای احکام قضائی و مبلغ ۵۰۸۴۴۸۸۰ ریال حاصل از اجرای تبصره یک ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل‌ها و مراتع و همچنین اخذ عوارض تمدید پروانه چرا (تبصره ۲۸) به مبلغ ۱۰۵۰۰۰۰۰۰۰ ریال به دولت واریز شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
 
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه