اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

درخشان: نورمحمدی قهر نکرده است

درخشان: نورمحمدی قهر نکرده است
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از مسئولان سازمان نظام‌وظیفه می‌خواهم تاریخ اعزام‌ها را عقب بیندازد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا حمید درخشان پس از کنفرانس مطبوعاتی در مورد وضعیت پرسپولیس گفت: بازیکنان ما خیلی زحمت می‌کشند و به خوبی تمرین می‌کنند. من به این نفرات اعتقاد دارم و هفته به هفته بهتر خواهیم شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی در مورد اینکه پروژه حضور علی کریمی در پرسپولیس منتفی شد خاطرنشان کرد: خیلی دوست داشتیم علی کریمی کنار ما باشد اما اولویت همه باشگاه‌ها و بازیکنان تیم ملی است. خوشحالم که کریمی کنار کارلوس کی‌روش حضور دارد و به او کمک می‌کند.

,

درخشان در پاسخ به این سوال که تیمش به اندازه کافی مهره کم داشته و حالا برای حسین ماهینی هم مشکلاتی به وجود آمده است اظهار داشت: در این مورد خیلی صحبت شده است به هر حال باید ما تلاش کنیم و جایگزینی پیدا کنیم تا در نیم‌فصل نفراتی به تیم اضافه شود.

,

وی در مورد اینکه آیا توافقنامه‌ای با سازمان لیگ در مورد بازیکنان سرباز امضا کرده‌اند گفت: خدا شاهد است نمی‌دانم این مسئله چیست که بیان شده است. اگر لازم باشد چیزی امضا کنیم به دیده منت می‌پذیریم.

,

وی افزود: مشکل ماهینی مربوط به گذشته است و این اشتباهی است که ندانسته مرتکب شده اند. به هر حال باشگاه متضرر شده و ما باید به قانون احترام بگذاریم. درخواست من از مسئولان نظام‌ وظیفه و سردار باران‌چشمه این است که تاریخ اعزام این نفرات را عقب بیندازد تا باشگاه و تیم ملی ضرر نکنند. این مسئله‌ای است که خیلی از باشگاه‌ها مثل ما فولاد‌ خوزستان، سپاهان و حتی استقلال است.

,

سرمربی پرسپولیس در مورد شایعه قهر رضا نور محمدی به خاطر نیمکت‌نشینی گفت: خداوکیلی اینطور نیست. به هر حال فوتبال حرفه‌ای این مسائل را هم دارد. شما ببینید کاسیاس یک فصل نیمکت‌نشین بود اما توانست حق خود را بگیرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه