اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اتحادیه فروشندگان مرغ و تخم‌مرغ مرکز مازندران خبر داد؛

مصرف روزانه ۴۰ تن مرغ در ساری/ مرغ در بازار آزاد ۱۲۸۰۰ تومان!

مصرف روزانه ۴۰ تن مرغ در ساری/ مرغ در بازار آزاد ۱۲۸۰۰ تومان!
روزانه نزدیک به ۳۰ تا ۴۰ تن مرغ در مرکز مازندران مصرف می‌شود که در حال حاضر این میزان با توجه به قیمت این کالا به ۳۰ تن رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، بنا بر مصوبه شورای تنظیم بازار مازندران مقرر شد تا از امروز، توزیع گوشت گرم مرغ با قیمت 10 هزار و 500 تومانی در استان صورت گیرد و بنا به اعلام تعزیرات حکومتی، کلیه واحدهای صنفی ملزم شده‌اند تا مرغ را با قیمت 10 هزار و 500 تومان به مشتریان عرضه کنند.

در این باره گفت‌وگویی را با کامران هاشمی رئیس اتحادیه فروشندگان مرغ و تخم مرغ مرکز مازندران انجام داده‌ایم تا از قیمت امروز بازار مطلع شویم.

به گفته هاشمی، روزانه نزدیک به 30 تا 40 تن مرغ در مرکز مازندران مصرف می‌شود که در حال حاضر این میزان با توجه به قیمت این کالا به 30 تن رسیده است.

وی افزود: روز گذشته 12 تن مرغ گرم به برخی از واحدهای عرضه و فروشگاه‌های بزرگ در مرکز استان جهت فروش با قیمت 10 هزار و 500 تومانی داده شد که این مقدار، پاسخگوی نیاز بازار نیست.

رئیس اتحادیه فروشندگان مرغ و تخم مرغ در مرکز مازندران خاطرنشان کرد: با حمایت دولت و افزایش سهمیه استانی، عوامل فروش مرغ با این قیمت افزایش پیدا خواهد کرد و هم اکنون نیز در دسترس مردم در اقصی نقاط استان قرار گرفته است.

هاشمی تصریح کرد: در کنار این اقدام ستاد تنظیم بازار، خوشبختانه قیمت مرغ در مرغداری‌ها نیز نسبت به هفته‌های اخیر کاهش یافته است و هم اکنون مرغ با قیمت 11 هزار و 600 تومان در بین عوامل فروش توزیع و با اعمال سود قانونی 10 درصدی با قیمتی حدود 12 هزار و 800 تومان در حال عرضه به مردم است.

وی ابراز امیدورای کرد طی روزهای آینده با گسترش اجرای این طرح، قیمت‌ها شکسته خواهد شد و به قیمت منطقی و واقعی نزدیک خواهد شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه