logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیرکل انتقال خون استان قزوین:

اهدای خون ۲۹ هزار قزوینی در 9 ماه نخست سال/ باورهای نادرست عامل مشارکت کم بانوان در اهدای خون

اهدای خون ۲۹ هزار قزوینی در 9 ماه نخست سال/ باورهای نادرست عامل مشارکت کم بانوان در اهدای خون
مدیرکل انتقال خون استان قزوین گفت: متاسفانه برخی باورهای نادرست از عوامل موثر در پایین بودن آمار مشارکت بانوان برای اهدای خون است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدحسین برادران در گفت‌وگو با صبح قزوین با اشاره به آمار اهدای خون استان اظهار کرد: در ۹ ماه نخست امسال 39500نفر برای اهدای خون به مراکز انتقال خون استان مراجعه کردند که از این تعداد 29400 نفر خون اهدا کردند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی افزود: از این تعداد ۱۸۵۰۰ نفر اهداکننده مستمر هستند به عبارتی 63درصد از مجموع اهدای خون ذکر شده در 9 ماه نخست امسال، توسط اهداکنندگان مستمر در استان تامین شده است. 

مدیرکل انتقال خون استان قزوین تصریح کرد: همچنین ۲۰۰۰ نفر از اهداکنندگان خون در ۹ ماه نخست امسال بانوان هستند که سهم ۶.۷ درصدی از آمار اهداکنندگان را به خود اختصاص دادند. 

وی عنوان کرد: آمار مراجعان اهدای خون در قیاس با مدت مشابه آن در سال گذشته حدود ۴.۵ درصد و میزان خونگیری نیز ۱.۵ درصد کاهش پیدا کرده است. 

30درصد فرآورده‌های خونی برای بیماران خاص مصرف می‌شود
برادران بیان کرد: متاسفانه به دلیل مسائل اقتصادی و درگیری‌های ذهنی مردم و همچنین گرمای شدید و قطعی برق در تابستان، شاهد کاهش ۱۰ درصدی آمار اهدای خون در ۶ ماه نخست سال بودیم که در چند ماه اخیر تعداد مراجعان افزایش یافته است. 

این مسئول با اشاره به پایین بودن آمار مشارکت بانوان در امر خداپسندانه اهدای خون اضافه کرد: متاسفانه برخی باورهای نادرست مبنی بر ضعیف یا کم خون بودن بانوان از عوامل موثر در پایین بودن آمار مشارکت بانوان برای اهدای خون است. 

برادران عنوان کرد: بانوان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند همچنین به لحاظ شرایط کاری از مخاطرات شغلی کمتری برخوردار بوده و به دلیل تعهد بالا در اجتناب از رفتارهای پرخطر دارای خون سالم‌تری به لحاظ بیماری‌های عفونی هستند. 

برادران بیان کرد: علی رغم اطلاع رسانی‌ها و اقدامات صورت گرفته نظیر انعقاد تفاهم نامه با مدیرکل بانوان استانداری قزوین و انجام فعالیت‌های تبلیغی برای ترویج و اشاعه فرهنگ اهدای خون در مراسم‌های مختلفی که بانوان شرکت دارند، همچنان شاهد مشارکت پایین بانوان در امر اهدای خون هستیم.

وی در ادامه گفت: امیدواریم همانطور که مشارکت بانوان در فعالیت‌های مختلف اجتماعی در سال‌های اخیر رشد چمشگیری پیدا کرده و حضور فعالی دارند در زمینه اهدای خون نیز مشارکت خود را افزایش دهند. 

مدیرکل انتقال خون استان قزوین با بیان اینکه ۳۰ درصد فرآورده‌های خونی به بیماران خاص و سرطانی اختصاص می‌یابد، تصریح کرد: همه فعالیت‌های انتقال خون وابسته به حضور اهداکنندگان است و از آنجا که بحث نیاز به خون، مستمر و همیشگی است و منحصر به زمان خاصی نیست؛ لذا تقاضا می‌شود اهداکنندگان حداقل دو بار در سال برای اهدای خون مراجعه کنند. 

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
, 30درصد فرآورده‌های خونی برای بیماران خاص مصرف می‌شود,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه