اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرار مالیاتی 7 هزار میلیاردی پزشکان

فرار مالیاتی 7 هزار میلیاردی پزشکان
عضو کمیسیون تلفیق بودجه گفت:آنچه درباره مالیات بر درآمد پزشکان گفته می‌شود رقمی حدود ۷هزار میلیارد است که متأسفانه رقمی بسیار کمتر به عنوان مالیات سالیانه از این بخش، پرداخت می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس گودرزی درباره پیش‌بینی بندی در لایحه بودجه ۹۸ مبنی بر مکلف شدن پزشکان در استفاده از دستگاه‌های خودپرداز (پوز) به منظور جلوگیری از فرار مالیاتی و وجود برخی فشارها برای حذف این بند اظهار کرد: پیشنهاد این بند توسط کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۹۸ موضوع عجیبی نیست و همه اقشار جامعه باید مالیات‌شان را بپردازند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
این عضو کمیسیون تلفیق بودجه ادامه داد: مالیات بر درآمد که تنها شامل کارمندان و کارگران نمی‌شود؛ چرا این اقشار به محض دریافت حقوق‌شان باید مالیات پرداخت کنند اما برخی به راحتی و بی‌توجهی نسبت به این مهم، از پرداخت مالیات سر باز زنند؟!
,

وی با تأکید بر اینکه «مالیات» مربوط به گردش کار کشور و جزو حقوق مردم و بیت‌المال است، عنوان کرد: بخش بزرگی از جامعه پزشکان مالیات‌شان را پرداخت می‌کنند و از این جهت شایسته نیست بخش دیگری که مالیات‌شان را نمی‌پردازند، آبرو و حیثیت دسته اول را هم خدشه‌دار کنند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در مقوله مالیات بحث اقلیت و اکثریت مطرح نیست، ابراز کرد: با توجه به اینکه مالیات جزو حقوق مردم است، تصمیمات اتخاذ شده در کمیسیون تلفیق را منطقی و معقولانه می‌دانم و امیدوارم ضمن تصویب، نظارتی که بر اجرا گذاشته می‌شود باعث ساماندهی وضع نابسامان موجود در حوزه مالیات بر درآمد پزشکان باشد.

وی همچنین اشاره‌ای به دیگر بند پیشنهادی این کمیسیون که به تصویب رسید، داشت و گفت: همچنین در راستای ایجاد شفافیت و ساماندهی مالیات بر درآمد پزشکان، تصمیم گرفته شد تا مالیات اسناد پزشکی، حین ارائه مستندات و مدارک پزشکی به بیمه کسر شود.

گودرزی بار دیگر با پسندیده دانستن این اقدام، ابراز کرد: آنچه که درباره مالیات بر درآمد پزشکان گفته می‌شود رقمی حدود هفت هزار میلیارد تومان است که متأسفانه رقمی بسیار کمتر به عنوان مالیات سالیانه از این بخش، پرداخت می‌شود؛ امیدواریم که این بندها ضمانت اجرایی لازمی برای تحقق خلأ موجود در این بخش باشد.

,
,
,
,
,
,
,
منبع: تسنیم
, منبع: تسنیم]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه