اخبار داغ
  1. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  2. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  3. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  4. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  5. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  6. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  7. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  8. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  9. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  10. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  11. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  12. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  13. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  14. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  15. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  16. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  17. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  18. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  19. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  20. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران

تصویربرداری یک سریال در برف +عکس‌

تصویربرداری یک سریال در برف +عکس‌
سازندگان سریال «نون.خ» در حالی تصویربرداری را ادامه می‌دهند که بارش برف و سرمای شدید، گروه را با دشواری‌هایی مواجه کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجموعه تلویزیونی «نون.خ» به کارگردانی سعید آقاخانی و تهیه‌کنندگی مهدی فرجی که برای پخش در ایام نوروز ۹۸ از شبکه یک سیما آماده می‌شود، از اواخر آذر مراحل تصویربرداری را آغاز کرده است. این در حالی است که با بارش برف و استقرار سامانه هوای سرد در منطقه لوکیشن، گروه با تلاش مضاعفی کار ضبط تصاویر را پیش می‌برند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مجموعه تلویزیونی, سعید آقاخانی,

تدوین همزمان مجموعه را نیز امیرشیبان خاقانی پیش می‌برد. در سکانس‌های دیروز (یکشنبه ۳۰ دی) که در یک قنادی ضبط شد، سعید آقاخانی در نقش نوری و محمدزارع زاده در نقش رضا قناد بازی داشتند. تاکنون بیش از ۳۰ درصد تصویربرداری انجام شده است.

,

سعیدآقاخانی، حمیدرضا آذرنگ، فریده سپاه منصور، هومن حاج عبدالهی، نعیمه نظام دوست، سیروس میمنت، علی صالحی، پاشا جمالی، نسرین مرادی، هدیه بازوند، ندا قاسمی، علیرضا ابراهیمی، صبا ایزدپناه، شیدا یوسفی، وحید قاضی زاهد، سیروس سپری، صابر ناصری، علیرضاحنیفی، وریا امینی، عابدین رضایی، رضا پشابادی، کیوان شیخ احمدی، افشین ملکی، کاظم نوربخش، حسین مرادی، بهاالدین عزیززاده، سیدحسین موسوی، محمد زارع زاده، حسین بوربوری، پرویز کولیوند، رضا رشیدی، ماشاالله بروایی و … از جمله بازیگران اصلی این سریال نوروزی هستند. بزودی بازیگران شناخته شده دیگری نیز به این مجموعه خواهند پیوست.

,

فیلمنامه سریال نیز توسط امیر وفایی به نگارش درآمده است. این مجموعه تلویزیونی کاری از گروه فیلم و سریال شبکه یک سیماست که در ۱۶ قسمت ۵۰ دقیقه‌ای برای پخش در ایام نوروز ۹۸ از شبکه یک سیما تولید می‌شود.

,

آقاخانی پیش از این در تلویزیون کارگردانی سریالهای «عید امسال»، «زن بابا»، «راه در رو»، «خوش نشین‌ها»، «نقطه سرخط»، «دزد و پلیس»، «خروس»، «روزهای بد، به‌در»، «بیمار استاندارد» و «شب عید» را به عهده داشته که اغلب از جمله سریالهای پربیننده سیما بوده‌اند. «نون.خ» یازدهمین سریال اقاخانی در مقام کارگردان محسوب می‌شود. فرجی نیز پیش از این سریال «لژیونر» را تهیه کرده است.

,

, ,

, ,

, ,
منبع: تسنیم
, منبع: تسنیم]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه