اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

صمدی آملی:

شهدا زیباترین تابلوی آفرینش هستند

شهدا زیباترین تابلوی آفرینش هستند
حجت الاسلام صمدی آملی با بیان اینکه شهدا زیبا ترین تابلوی آفرینش هستند، گفت: امروز عزت ملی ما مرهون خون شهدا و جانفشانی جانبازان و صبوری خانواده شهدا و آزادگان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نوشهر آنلاین از مازندران؛ یادواره شهدای آذری نوشهر در مسجد صاحب الزمان (عج) ستارخان با حضور جمع کثیری از مردم ولایت مدار این شهرستان برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام صمدی آملی ضمن تسلیت به مناسبت شهادت امام جواد (ع) با اشاره به اینکه شهدا پیروان راستین ائمه اطهار(ع) بودند، گفت: شهدا هر کدامشان به امامی اقتدا کردند، اما امام حسین (ع) مقتدای اصلی شهدا بود و آنان همگی از نسل پاک امام حسین (ع) بودند.

وی هفته دفاع مقدس را یادمانی فراموش نشدنی دانست و خاطرنشان کرد: در این هفته پر برکت و پرارزش و با حضور در چنین یادواره هایی با شهدای گران قدر انقلاب اسلامی تجدید پیمان می کنیم.

صمدی آملی ادامه داد: برپایی یادواره های شهدای والامقام، تداعی گر دلاوری ها و جانبازی های رزمندگان رشید اسلام در جبهه های نبرد حق علیه باطل است.

وی با بیان اینکه شهدا با ایثار و بذل جان خود از ناموس، حیثیت، خاک و نظام مقدس دفاع کردند، تصریح کرد: شهدای والا مقام به درجه ای از ایمان رسیده بودند که نه تنها از لذت های دنیوی و مادیات گذشتند بلکه جان خود را نیز در راه ارزش های دین و نهضت انقلاب اسلامی فدا نمودند.

این سخنران اذعان داشت: امروز هدف دشمن دور کردن ذهن نوجوان و جوان ما از فرهنگ شهادت است و می خواهند تا جوان و نوجوان ما شهدا را نشناسد تا بهتر بتواند جذابیت ایجاد کند.

وی با اشاره به اینکه برای خنثی کردن تهاجم فرهنگی دشمن باید برنامه های فرهنگی در جامعه گسترش یابد، اظهار کرد: اگر جامعه اسلامی به سمت و سوی فرهنگ شهدا پیش رفته و این فرهنگ در جامعه احیا شود، جامعه به بالندگی و تعالی خواهد رسید.

حجت الاسلام صمدی آملی با بیان اینکه شهدا زیبا ترین تابلوی آفرینش هستند و مقام شهدا بسی بلند و رفیع است، عنوان داشت: امروز عزت ملی ما مرهون خون شهدا و جانفشانی جانبازان و صبوری خانواده شهدا و آزادگان است.

, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نوشهر آنلاین,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ه
 

,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه