اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری:

مدیریت پسماند در چهارمحال و بختیاری اصولی انجام نمی‎گیرد

مدیریت پسماند در چهارمحال و بختیاری اصولی انجام نمی‎گیرد
در چهارمحال و بختیاری در هیچ نقطه‌ای مدیریت پسماند به صورت اصولی انجام نمی‌شود و از ۲۴ شهر استان تنها پنج تصفیه‌خانه فاضلاب شهری داریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از  بام ایران خبر شهرام احمدی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری گفت: بشر با دست یافتن به علم و تکنولوژی های بالا بدون در نظر گرفتن مسائل زیست محیطی آثار مخربی را بر محیط زیست وارد می کند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, بام ایران خبر ,

احمدی آلودگی آبها، خاک و هوا، تولید پسماندهای خطرناک، تغییر اقلیم، تغییر اراضی کشاورزی به مسکونی را از جمله مشکلات امروز محیط زیست عنوان کرد.

وی بیان داشت: مصیبت هایی که بر سر محیط زیست می آید نوع نگرش ما به محیط زیست و نوع رفتار ما با محیط زیست است.

احمدی افزود: رفتار ما با محیط زیست ریشه در نوع نگرش ما دارد و اگر نگرش ما به محیط زیست اصلاح شود رفتار ما هم درست می شود.

وی ضعف فرهنگی را دلیل نگرش و رفتار غلط زیست محیطی دانست و اظهار داشت: جاری کردن فرهنگ زیست محیطی نیازمند مشارکت اقشار مختلف مردم در این زمینه است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست استان با اشاره به نقاط قوت و ضعف زیست محیطی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: استان ما از لحاظ تنوع زیست محیطی دارای نقاط قوتی است از جمله از 3. 28 گونه بومی در میلیون هکتار، 1هزار و 200 گونه گیاهی و 294 گونه جانوری برخوردار است.

احمدی افزود: 7 منطقه شامل یک پارک ملی، یک اثر طبیعی ملی، 5 منطقه حفاظت شده از مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست در این استان است.

وی گفت: چهارمحال و بختیاری به دلیل شرایط توپوگرافی و اقلیمی و داشتن چشمه ساران با داشتن 1 درصد خاک کشور 7 درصد آب کشور را داراست.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

احمدی با اشاره به مشکلات زیست محیطی استان بیان داشت: در استان ما متاسفانه در هیچ نقطه ای مدیریت پسماند به صورت اصولی انجام نمی شود و از 24 شهر استان تنها 5 تصفیه خانه فاضلاب شهری داریم.

وی افزود: برای 27 ناحیه و شهرک صنعتی فقط 3 تصفیه خانه فاضلاب صنعتی وجود دارد و این تهدیدی است برای محیط زیست استان.

احمدی فشار چند برابر ظرفیت به محیط زیست به دلیل وابستگی معیشتی مردم به محیط زیست، خشکسالی های سالهای اخیر و ریزگردها را از دیگر مشکلات محیط زیست استان برشمرد.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ش
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه